Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przejde odrazu do rzeczy, a więc od wczoraj wieczór mam dziwne przeczucie że jest cos ze mną nie tak. Nagle zaczołem dziwnie postrzegać rzeczywistosc, czuje się troche jak we snie, wydaje mi sie ze to wszystko co sie dzieje jest nie realne, chociaż wiem że jest to i tak sobie to wmawiam...Dziwnie sie czuje jak bym był otępiały, i co najciekawsze postrzegam wszystko inaczej... Prosze pomózcie mi... z góry dzieki

Też tak mam. I boję się śmierci i w ogóle ciągle myślę że coś jest ze mną nie tak, szukałam w internecie informacji na ten temat i wyczytałam że to nerwica lękowa. Męczę się z tym od roku,a nawet dłużej bo wcześniej nie wiedziałam co się ze mną dzieje.Nie byłam u lekarza,bo myślę że tak będzie zawsze i leki nie pomogą,czasami mam takie dni że jestem zdecydowana żeby pójść a na następny dzień już nie chcę iść bo jest mi troszkę lepiej.Boję się że tak będzie do końca mojego życia i nie będę żyć normalnie jak inni ludzie,jak moi rówieśnicy,nie wiem ile wytrzymam, tak bym chciała nie myśleć o tej chorobie i cieszyć się życiem.

Gość Elizka 80

Hej Ja zmagam sie z podobnymi dolegliwosciami juz od 2004roku i czasami mam dosc, nie potrafie pokonac tego cholerstwa a najgorsze jest to ze nie mam zadnego wsparcia psychicznego. Wiem ze terapia bylaby najlepszym lekarstwem a z pewnoscia pierszym etapem walki z nerwica. Czy jest tu ktos chetny do rozmowy na ten ten temat?Moze razem pokonamy te dolegliwosci....