Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ! Opowiem Wam wszystko od początku. Zaczęło sie 1,5 miesiaca temu. Czulem sie lekko oslabiony i mialem lekki zawrot glowy i zdarzalo sie czaem kolatanie serca. Na poczatku nic sobie z tego nie robilem. Mialem zawsze na wszytsko sile codziennie na boisku gralem w pilke. Po dwoch tygodniach powiedzialem mamie ze jakos dziwnie sie czuje ze serce mi troche kolacze ze mam zawroty glowy. Mama mowila ze mam prawdopodobnie niedobor magnezu i potasu i mowila ze trzeba zbadac krew. Krew zostala zbadana doktor mowil ze wszystko jest w idealnym porzadku. Badanie kalu bylo tez zadowalajace. Wiec zaczelem jesc pomidory bo mama wspomnala o niedoborze potasu. A powiem szczerze ze pomidorow nie jadlem przed tym zajsciem jakies 5-6 lat. Ok zaczelem jesc pomidory i bylo w miare ok ale byl czas czyli jakies 4 dni ze nie jadlem no i wrocily tamte objawy. Ja zaczelem panikowac i kiedy czytalem na necie o tych roznych chorobach o arytmi nowotworach to poprostu mi sie pogorszylo. Wydaje mi sie ze to przez lek ale nie jestem pewien. Jak nie mysle o tym to jest ok a jesli zaraz pomysle o jakis chorobach i zaczynam panikowac to normalnie wszystko mnie boli. Pogarszaja mi sie zawroty glowy, kolatanie i lekki klocie serca. Klocie z prawej i lewej strony piersci, klocie wyrostka i jelita i bole glowy ktore trwaja chwile i znikaja. Teraz mysle caly czas o tym bardzo sie boje i kiedy panikuje robi mi sie gorzej. I jak mysle ze zaraz zaboli mi serce to wlasnie tak jest. Prosze Was pomozcie. Czy to jest nerwica serca???? Jak ja zwalczac???