Gość Nov_a Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Chciałabym się dowiedzieć co mogą oznaczać kilkugodzinne bóle w klatce piersiowej, wysoki puls w spoczynku od 90 do 130??Zaznaczam,że około 2 lat temu miałam ablację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 najlepiej zrobisz jak pojdziesz do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 a z jakiego powodu mialas te ablacje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nov_a Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 miałam zespół WPW z napadowymi nadkomorowymi częstoskurczami.. Po co mi lekarz, jeśli nawet mnie nie słucha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nov_a Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 I nie piszcie mi,że powinnam iść do lekarza, bo to nie ma sensu... Część z nich nie słucha, część zmienia temat , a inni mówią,że jak się miało ablację, to jest się zdrowiutkim... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Iza Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Trudno leczyc przez internet, naprawde... Bole w klatce piersiowej maja caly wachlarz przyczyn , od kardiologicznych po ...psychiatryczne. Ile masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 a moze to nerwica tak jak u mnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszka Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 nerwica nerwicą a może to hipohondria? Ma wiele wspólnego z nerwicą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nov_a Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 o tak...to jest hipochondria ( przez ch w środku moja droga:] )na 100%...zwłaszcza,że w badanich wykazało,iż miewam trzepotania przedsionków...zapewne hipochondria.. Mam 19 lat, a co to ma do tego?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Iza Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ma , bo jedna z najczęstszych przyczyn kardiologicznych bolu w klatce piersiowej jest choroba wieńcowa (w wieku 19 raczej malo prawdopodobna) Trzepotanie przedsionow jest objawem ,warto stwierdzic z jakiego powodu jest uszkodzony uklad przewodzący. I usmiechnąc się czasem do świata , to troszke pomaga... Nie masz się co tak denerwowaqć na sugestie nerwicowe-jest to taka sama choroba jak inne, a psychiatra jest takim samym lekarzem jak kardiolog , to tak na marginesie, bo to kilku zdaniach trudno stwierdzic jak i na co jestes leczona. zycze spokoju i poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nov_a Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Jak można mieć dobry humor i się leczyć, jeśli straciło się wiarę w lekarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Iza Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 To moze warto pomysleć o zmianie osrodka? narzekaniami i wyrzekaniami nie zmienisz swojego stanu zdrowia. Bolesne ,ale taka jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nov_a Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Myślisz ,że wypowiadam się na ten temat znając tylko ze dwóch lekarzy???Mylisz się.. Ablację miałam wykonaną przez najlepszych specjalistów w Warszawie. Przecież nie będę wyjeżdżać za granicę, aby zrobili mi zabieg...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Iza Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Sama piszesz ,że leczyli Cie bajlepsi specjaliście...więc moze żródlo Twojego złego samopoczucia nie tkwi w sercu... Zaburzenia rytmu to de facto objaw i to objaw dysfunkcji nie tylko struktur serca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nov_a Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Może i tak, ale wróżką nie jestem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aGA Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Nova_A jesteś zła na ludzi z forum, że nie mogą Ci postawić trafnej i zadowalającej Cię diagnozy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 wcale sie nie dziwie ze masz klopoty z sercem widze ze z relacjami miedzyludzkimi to tez u ciebie nie najlepiej dziewczyno.......zastanow sie nad soba bo chyba problem tkwi w twojej glowie!!a nie w sercu, w wieku 19 lat jestes strasznie niemila w swoich wypowiedziach,to po co zaczynasz gadke na forum skoro pozniej do wszyskich masz pretensje, co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nov_a Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 hmm..akurat za to,że nie mogą co niektórzy postawić mi trafnej diagnozy nie mam prawa być zła... ale nie lubię sytuacji i osób, którym wydaje się,że już z góry wiedzą lepiej od kogoś, nie mając o tym jak widać zielonego pojęcia i wmawiają mu swoje zdanie:/a tak robią tutaj niektóre osóbki.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nov_a Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Poza tym nie rozumiem, dlaczego twierdzi pani,że jestem niemiła...hmm...uraziłam kogoś?obraziłam?nie przypominam sobie...raczej tylko piszę co czuję i opisuję swoją sytuację po ablacji.. Zresztą nie lubię być sztuczną..:] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 w niegrzeczny sposob zwrocilas komus uwage na blad ortograficzny, jakby to było najwazniejsze w tym momencie a nie to ze ta osoba swoja wypowiedzia chciala tylo pomoc a nie zaszkodzic, to tyle....... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszka Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Do NOV_A jak ktoś w tak młodym wieku może być tak zgorzkniały, śledzę twoje wypociny na forum i nie mogę zrozumieć czego tu szukasz, każdy(a) z nas stara się innym pomóc, w przeciwieństwie do ciebie i zdecydowanie potwierdzam swoją diagnozę,że cierpisz na hipochondrię ale pzez ch w środku, i być może powinnaś skorzystać z ,ojej rady i udać się do psychiatry też przez ch w środku, widzisz jak ładnie do siebie pasują i strasz ludzi bo nie o to chodzi pani mądralo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nov_a Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Barbaro! Dlaczego niby w niemiły sposób zwróciłam jej uwagę??Ja i tak jestem zbytnio miła, jak dla niektórych..Już dawno powinnam się zdenerwować na panią Agniesię, bo to ona mnie obraża, a nie ja ją.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 to forum zapewne nie powstalo z mysla o tym aby sie na nim klocic to tyle........., ale zycze mniej zlosliwosci a wiecej milosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi