Gość ~~ Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam. Mam 17 lat. Zjadłam pare godzin coś na mieście, chyba musiało to być nieświerze. Tak jakoś czuję się taka pełna, i tak jak by mi nie dobrze było. Nie chciała bym wymuszać wymiotów, zazwyczaj mi to nie wychodzi, ale też nie chciała bym zwracać. Możecie może polecić coś, co wypić czy coś? Wiem na pewno więcej nie zjem nic na mieście. hehe Mam herbatę miętową, ale kiedyś podobnie się czułam wypiłam ją i wymiotowałam w nocy. Mam herbatę miętową rumianek. Piję po trochu wody z butelki. Dzięki za pomoc ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jednak wypij miętę z rumiankiem.Spowoduje to wymioty i zrobi ci sie lepiej,bo wywalisz to,co zjadałas.Pij duzo,jutro jedz gotowany na wodzie ryż zmiksowany-taka papka,lekko posolona, sucharki z miętą lub rumiankiem,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi