Pinia Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam, Jakiś czas temu zauważyłam narośl z lewej strony krtani. Ostatnio mam problemy z przełykaniem, odczuwam to tak, jakbym miała zwężony przełyk. Nie mam objawów towarzyszących typu brak łaknienia, spadek masy ciała, krwioplucie, chrypka itp. Kiedyś robiłam badania tarczycy wyszły w normie. Ta narośl czuje przy przełykaniu - mam wrażenie jakby zatrzymywała mi pokarm w przełyku. Powinnam sie martwić?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 a nie możesz iść do lekarza z tym.Może to trzeba usunąć.Co na to laryngolog i foniatra.? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05111971 Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 A gdzie jest ta narośl ?Na skórze ,pod skórą ?Możę powiększony węzeł chłonny ?Ja bym już dostała pierdolca na twoim miejscu .Więc nie czekaj na nic i do lekarza ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nika2222 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Mam to samo jako dziecko laryngolog powiedzial ze to narosl tzn ktora utrudnia polykanie i oddychanie malotego ona sie kurczy i zwieksza i moze mnie udusic w czasie snu mowil ze trzeba to jak najszybciej usunac lecz mam waska szczeke i nie da rady wiec przepisal mi leki i kazal zalozyc aparat teraz gdy minelo pare lat nadal to mam i doskwiera to zaczyna mnie dusic wiec wybralam sie do lekarza w dzisiejszych czasach nic nie stoi teraz na przeszkodzie by mi to usuneli czekam na zabieg lekarz sie dziwil ze do tej pory sie nie udusilam nie BAGATELIZUJCIE takich zeczy tylko raz dwa i do laryngologa to nie boli a dzieki temu bedziecie zyc bez stresu i obawy ze sie mozecie udusic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi