Gość pawel Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Witam pdzed swietami zaczalem sie coraz gorzej czuc.Zaczelo sie od bolu karku,potem lekki katar,sporadyczny kaszel(troche odpluwanie flegmy)napady pocenia sie i bol glowy. Wezwalem lekaza do domu,nie bylem w stganie udac sie do przychodni(mieszkam na obrzezasz Dublina).Zauwazylem takze dziwne zmiany na koncu jezyka,jakby poparzenia. Lekaz mnie zbadal i powiedzial ze wszystko niby ok.nie mam temp,w uszach ok,nic w plucach nie sluchac..??powiedzialem mu o tym jezyku jeszcze zanim zajrzal mi do ust. Przerazil sie jakby troche powiedzial ze to silna infekcja gardla.Dodal ze wlasnie od tego mam te wszystkie inne dolegliwisci. przepisal mi: augmentin-duo 650mg im ycostatin taki niby syrop. biore leki juz 3 dni i nie widze wiekszej poprawy.poparzenia na jezyku wciaz mam,katar sporadycznie ale co ku mojemu niepokojowi sie pojawilo to strasznie duszacy kaszel.Szczegolnie wieczorem jub jak leze w lozku. nie odpluwam flegmy,za to strasznie sie czasami dusze nie wiem co powinienem z tym zrobic?zadzwonic po lekaza ponownie??wiem ze na zdrowie sie nie zaluje ale..kazda wizyta lekarza to wydatek rzedu 70 euro. Moze ktos moglby mi doradzic jak poradzic sobie z tym kaszlem? dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wojtek Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 czesc Z tego co napisales, to ja mam te same objawy i tez nie wiem co jest grane lekarz zbytnio jakos nie pomaga, a ten kaszel jest uciazliwy? Prosze odp. czego sie dowiedziales dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ana1 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Macie tzw.flu i tak naprawde na to nic nie ma.Ja wlasnie ja przechodzilaam i chorowalam bity miesiac moja corka tez a maz wlasnie zaczyna chorowac.Jedyne co mi pomagalo to tabletki na kaszel z Polski TIOCODIM.Wiem co czujecie mnie ten kaszel potrafil do placzu doprowadzic.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kiepska sprawa Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Podobno witamina c często pomaga.Trzeba spożywać chyba conajmniej 5 gramów dziennie.Lepiej kupić w sklepie chemicznym bo w aptece drogo.Do tego związki srebra często skutecznie niszczą drobnoustroje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi