Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Skurcz klatki piersiowej, karku i żuchwy a nerwica

bobo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wkoncu odwazylem sie wpisac na forum. mam 19 lat, dzieki Bogu w zyciu sie nam układa, oby tak dalej, ale niestety,,,dopadło mnie to przeklenstwo...objawy moje wygladaja tak, cała klatka piersiowa jakby w ciagłym skurczu, kark to samo, rzuchwa dolna i okolice pod uszami ciagły ucisk, brak siły w zaciskaniu pięści, standardowo duszenie brak mozliwosci przełyku sliny, i bardzo szybko sie mecze, co w moim przypadku jest raczej nie mozliwe bo jestem *niedoszłym byłym* piłkarzem zawodowym. EKG zwykle mialem robione, wszystko ok, i teraz pytanie, to sa objawy nerwicy, czy poprostu serducho mi nawala ? czytam na forum tutaj bardzo duzo, objawy nerwicy, ide na forum o sercu, objawy chorego serca, no ja poprostu juz zgłupiałem, bardzo sie boje tego, to całkowicie mnie wykluczylo z zycia spolecznego ;/ mozna to juz tak ując bo nigdy nie wiem co sie stanie i wole w domu zostac. prosze, podpowiedzcie mi cos. aa i dodam ze tam gdzie jest triceps bardzo tez mnie boli z lewej i prawej, ja mam wrazenie ze jakby ciagle skurcze.
ja myślę,że powinieneś zbadać hormony tarczycy- tj. bad. krwi: TSH,ft3,ft4.Jak wyniki będą nie bardzo,to jeszcze Usg tarczycy i do endokrynologa od tarczycy.JeśliZ tarczycą Ok,to do neurologa.Napisz jak będziedz wiedział co to jest.Aby się przekonać czy to nerwy, weż nerwosol ziołowy i sprawdż czy sie po tym poczujesz ,,lużniej**.Ja stawiam na tarczycę.
Fizjoterapeuta... Ja byłam i to wyglądało tak że lezałam na kozetce, a pani usiadla za moja glowa tak że trzymala ja od spodu dwoma rekoma i jak ta energia przechodzila czy wyciagala ze mnie ta zla energie - a tez mialam spiete miesnie i cale cialo, to cala tak drżałam na tym łożu że nie mogla mnie uspokoić. Po tym zabiegu dała mi wodę i jak przyjezdzalam do domu z tych zabiegow to ciagle spalam, ale pomoglo mi to, co prawda nie na dluzsza mete ale jest lepiej...