balon Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam W ostatnim tygodniu dostałem ostrą biegunkę,nie sadziłem ze jest to coś poważnego wiec nie poszedłem do lekarza tylko chcialem sam się z tym rozprawić..Zwróciłem sie o prosbe farmaceutki zeby dala mi jakie lekarstwa.... -Laremid -Endi/EX oczywisce tez zrobilem scisła dietę. Biegunka dzień po dniu przestawała mnie dręczyć ,aż do dziś ,gdy rano miałem normalny stolec ,sadziłem ze chyba wyzdrowiałem,ale o godz 13 znów do padła mnie biegunka(nie była tak ostra jak za pierwszym razem) Nie wiem co teraz robić czy choroba mi powróciła czy porostu coś zjadłem i miałem inny stolec. Chcialem tez podkreslic : -Ze za pierwszym musiałem iść co 20min do łazienki ,a teraz to w ogóle ,nawet brzuch mnie nie boli!!!! - Takie cuda zdarzają mi się co roku!! mam bardzo uczulone jelita na żywność ZA POMYŁKI PRZEPRASZAM I PROSZĘ O SZYBKIE ODPOWIEDZI z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 kompot z jagód czarnych,suszonych pomaga.Kup sobie litr jagód i uszusz na papierze,trzymaj w papierowej torebce.Jak bieguka,to jesz suszone jagody i pij z nich kompot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marciocha Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Też mam biegunki,ale wykryto zespól jelita drażliwego po setkach badań...poczytaj sobie o tej chorobie na necie. Jagody jak najbardziej mnie bardzo pomagają;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kiepska sprawa Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Proponuję zatem głodówkę.Ja miałem spora poprawe po głodówce.A skuteczność powinna być większa w przypadku chorób układu pokarmowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi