tomeczekcz Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam Was, mam 27 lat i wadę serca tetralogia fallota, niedomyklaność zastawek ++, w sierpniu lecę do Stanów. Czy ktoś z was mając podobne schorzenie i leciał już samolotem. Moj lekarz prowadzący mówi, że mogę lecieć, ale powinienem się zaopatrzyć w butle z tlenem. Jak wasze organizmy znoszą podróż samolotem??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa29 z Tetralogią F Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Hej, Tomku! Rozumiem, że jesteś po korekcji wady? Nie ma się czego bać, ja leciałam samolotem już 4 razy ( pierwszy raz w wieku 8 lat, też do USA na pierwszą operację, a trzeci i czwarty raz w listopadzie zeszłego roku do Oslo i z powrotem). Nie miałam żadnych problemów, może poza lekkim zawrotem głowy przy wzbijaniu się w powietrze i lądowaniu. Inne osoby z Fallotem też latają bez problemów. Zapraszam do naszego grona VIP-ów na forum Fundacji Serce Dziecka: www.forum.sercedziecka.org.pl Jest tam kilka Twoich rówieśników - Tofików :-) Pozdrawiam z upalnego Koszalina: Moje gg:5839861 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi