agusia0606 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Witam. Zakładam ten wątek bo szukałam w innych i nie znalazałam odpowiedzi na pytanie. Chodzi mi czy ktoś brał ten lek??? W ulotce napisane jest że zażywać trzeba rano po śniadaniu. Lekarz przpisał mi go na wieczór. Przez tydzień 1 tabletkę wieczorem a potem dwie wieczorem. Wcześniej brałam lek o nazwie lafactin i po ok. 5 miesiacach lekarz doszedł do wniosku że nie działają na mnie tak jakby tego oczekiwał. Zapisał mnie na psychoterapię i przepisał ten lek arketis. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lui Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam. Lekarz kazał mi brać pół tabletki przez tydzień ,a potem całą ,zawsze rano ,zacząłem od połowy ,potem brałem 3/4 ,przy całej czułem się senny ,teraz biorę pół ,i czuję się super.Nawet trochę schudłem bo jestem bardziej ożywiony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robo Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Czy ktoś bierze arketis? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga 123 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ja brałam 2 lata i czułam sie dobrze ale jak odstawiłam to czuje się znowu zle wracam do brania ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Patryk.i.Marlena Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Witam. Mam pytanie czy ma ktoś odsprzedać listek arketisu? Skończyły mi się leki a nie mogę dodzwonić się wogole do swojego lekarza od paru dni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi