Gość Jackie Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie słyszałem by te leki tak działały na innych, a ja na nich dostaję więcej energii fizycznej, zwiększa się moja wydolność. Jaki może być tego powód? Rozszerzenie skurczonych żył i większy dopływ krwi? Jeśli tak, to czy możliwe, że mam jakąś chorobę, która powoduje skurcz naczyń? Dodam, że w zimię marznę a w lecie nietoleruję gorąca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piet Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ciekawe zatem po co zażywasz skoro nie wiesz czy jesteś chory? Pobawię się w jasnowidza: kumple na siłowni doradzili ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jackie Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Wydaje Ci się, że jesteś zabawny? Biorę na zespół Raynauda, a do tego zwiększa moją wydolność, stąd pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piet Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No to wiesz, że istotą tej choroby skurcze naczyń. Pytanie zatem *Jeśli tak, to czy możliwe, że mam jakąś chorobę, która powoduje skurcz naczyń* jakoś nie pasuje, co ? A wszystko inne to konsekwencje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi