Gość KaS Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam, mam 36 lat i od miesiąca wstawionego stenta, niestety. Nigdy nie paliłem, nie nadużywam alkoholu, nie *noszę pracy do domu*, nigdy nie chorowałem, w mojej rodzinie nigdy nie było choroby wieńcowej. Czy ktoś może wobec tego wytłumaczyć dlaczego? Pozdrawiam KaS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość qwer Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 moze to z powodu takiego zjawiska, jak anomalie tetnic wiencowych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05111971 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 A doktory i profesory nic nie mówili? Cytuj Odnośnik do komentarza
wzoltak Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 A słodycze? a brak ruchu? przyczyn może być wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marcin38 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witaj. Ja w wieku 36lat miałem zawał i też mam stana des w lewej tętnicy leki jakie biorę to: plavix metocard polcard rozwera viwace już ponad 2 lata i jakoś leci a jak doszło do tego co się stało że ci wstawili tego stenta i jakie bierzesz leki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi