dekiell Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak już się boję wychodzić z domu przebywać z większą ilością osób,występować publicznie,dziwnie zachowywać to = FOBIA SPOŁECZNA ?? jeśli tak to z kim mam się skontaktować ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05111971 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Z jednym psychologiem ....... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dekiell Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 a może mi pomóc ? bo w mojej sytułaci zauważyłem że to tylko od mojej psychiki zależy. Jest i taki dzień co się nie czerwienie jestem spokojny i normalny... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05111971 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No psycholog raczej powinien pomóc .W cięższych przypadkach potrzeba wkroczyć z lekami .Może nawet psychiatra powinien cię obejrzec .Taki lekarz jak każdy inny więc idz do jednego i drugiego . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dekiell Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 a zauważyłem takie coś jakby to mój żołądek sie stresował ... uczycie jak by w moim wnetrzu najprawdopodobnie żołądek tak migał... Cytuj Odnośnik do komentarza
agusiaf31 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Takie *kołatanie żołądka* to objaw np.: - przepukliny wpustu żołądka /sama to mam, wrażenie jakby waliło serce i cały przełyk/ - refluksu - pobudzenia nerwu błędnego w żołądku z nadmiaru gazów jelitowych. Jeśli tak Ci się robi do 1,5 godziny po jedzeniu, to możesz wcale nie mieć nerwicy tylko problem z układem pokarmowym i trzeba do gastrologa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dekiell Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 o może i to jest możliwe ... bo problem z gazami w jelitach i wogole problemy z trawieniem mam.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dekiell Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 często czuje jak by mi żołądek migał... aż mi Cieżej oddychać .. :* co to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi