anula34 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jezeli ktos zazywal fevarin, to bardzo prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Witaj Anula. Ja brałem fevarin ok 3 lata. Mi był ok, żadnych skótków ubocznych. Dawka 100mg na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anula34 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Tez mam taka dawke, ale podzielona na caly dzien.A co z nastrojem? Czy rzeczywiscie pomaga sie pozbierac? 3 lata brania to kawal czasu, jak sie teraz czujesz?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witaj. Ja czułem się normalnie, a brałem go na bóle chodzące i brak sił, a Ci jaką diagnozę postawił lekarz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi