Gość qwerty Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dzien dobry Lekarz przepisal mi na uspokojenie Hydroxyzyne, jednak biore Bisocard, a czytalem ze Hydroxyzyna obniza cisnienie. Nie wiem czy tylko nieznacznie. Dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
agusiaf31 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Każdy reaguje inaczej, ale ja bym ich nie łączyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05111971 Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Możesz ,brałam też te dwa leki razem .hydro nie obniża ciśnienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Danka M Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Biorę od prawie roku bisocard i przez krótki czas brałam hydroxyzynium, miałam tak zalecone przez lekarza . Nawet jak trafiłam z kołataniem serca na pogotowie to dostałam następną dawkę hydroxyzynium. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi