Ola27 Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam, Pilnie poszukuję dobrego specjalisty kardiologa ,najlepiej w Grudziądzu, bądź okolice. (kuj-pomorskie). Jeśli ktoś zna kompetentnego fachowca z mojego regionu,będę wdzięczna za odpowiedź i namiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa29 z Fallotem Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Bydgoszcz NZOZ CENTRUM MEDYCZNE GIZIŃSCY Poradnia prywatna ul. Kościuszki 16, 85-079 Bydgoszcz tel. (0-52) 345-50-80 Grudziądz SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. WŁADYSŁAWA BIEGAŃSKIEGO Rydygiera 15/17, Grudziądz (0-56) 450-06-18 Bydgoszcz SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM. DR A. JURASZA Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz (0-52) 585-42-38 NZOZ INTERCOR Poradnia prywatna ul. Powstańców Wielkopolskich 33, 85-090 Bydgoszcz tel. 346-16-00, 341-10-29 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa z Podlasia Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Polecam Pania Dr Rita Lauda-Kawczyńska, przyjmuje na Fundusz w Poradni Kardiologicznej przy Szpitalu *Wojskowym* oraz gdzies prywatnei, ale nie wuiem gdzie. Troskliwie zajmuje się pacjentemi, ma szerka wiedze madyczną, jest doskonałym kardiologiem, MA SERCE, Jest kompetenent i kieruje tam gdzoe trzeba, jesli należy wykonać cos dodatkowego u pacjenta - Gorąco Polecam. Jestem lekarzem i patrzę na te sprawy bardziej obiektywnie niż laik medyczny, Bo wiem czago nalezy oczekiwac od okreslonego specjalisty...Gdybym miała leczyć się lub moją rodzine to tylko u Dr. Kawczyńskiej Pozdrwaiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kora2277 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witajcie czy jest tu ktoś z Grudziądza?ktoś po ablacji lub zna dobrych lekarzy!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość trzyszpilka Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jestem z Grudziądza, jestem po ablacji, ale zmartwię Cię, bo o dobrego specjalistę od migotania to u nas trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
kora2277 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witaj a gdzie miałaś(eś) ablacje robioną i jaki lekarz cię skierował? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zuzaaaaaaaaaaaa Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 W grudziądzkim szpitalu są specjaliści od ablacji, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość TRZYSZPILKA Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Zuzaaaaaaa wiem,że w naszej kardiologii zrobiono milowy krok ale o tym, że wykonuje się tu ablacje to nie syłszałam więc bardzo proszę napisz coś więcej w temacie. Kto to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi