Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gorączka po założeniu by-passów

sabaanna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie! Zakładam znowu nowy temat, bo nowy wątek :(( Mamie 2 miesiące po operacji podwyższyła się temperatura, wczoraj miała 38,5, pojechała do lekarza, który po zbadaniu nic nie stwierdził i zalecił zbijanie gorączki paracetamolem. Dzisiaj mama miała 37,5, mam nadzieje,ze do wieczora nie podskoczy, ale się obniży. miała robione dzisiaj echo, wyszło dobrze, z sercem w porządku. Kardiolog pytał się czy coś się dzieje ze ranami, ale jest Ok, goją się, nie ma zaczerwienienia ani żadnego wycieku. Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym? Martwię się, bo widzę, ze mama czasami wpada w psychiczny dołek...
Witam! Niekoniecznie trzeba to wiązać z operacją. Może to zwykła infekcja. Po takiej obciążającej operacji organizm może być osłabiony. A dołki - to częste, Niestety, przypadłości osób z poważnymi problemami kardiologicznymi. Warto byłoby skonsultować to z psychiatrą i może jakaś psychoterapia. Sam jestem po takiej operacji i dołki łapałem dopóki nie skorzystałem z takiej pomocy. Resztę proszę doczytać na moim blogu na Wirtulanej Polsce *Pokochać by-passy?* Pozdrawiam!