Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegies ponad roku mam problemy z widzeniem przez caly czas widze jakies mroczki rano kiedy jestem spokojniejszy som one mniej wyrazne, kiedy jest ciemno np. noc ciemne pomieszczen lub zamkne oczy widze je wyrazniej. Jak zdenerwuje mnie cos czensto bez przyczyny np zamysle sie czyms i bede zkims rozmawial klucil sie lub smial czenssto pojawiajom sie wyrazniejsze wzory kola kreski lkratki. Wieczorami bardziej a zaraz po jedzeniu prawie wszyskie symptomy znikajom. mam problemy z koncentraciom z pamienciom i z cheniom do robienia czegos dlugo terminowego, wjedne chwili zrobil bym cos a zachwile niewidze sensu. Czensto slysze szumy, piski, slysze jakies glosy. Powracajonc do swiatel majom one charakter migajoncy. Morze cos o przeszlosc. W szkole sredniej bralem durzo narkotyków Marichuana amfetamina grzyby extazi. Puzniej jak skonczylem bralem tez wiencej extazi kokaine raz crack brawn opium i mete ze dwa. ostatnim czasem jakies ponad rok niepale nawet papierosw powud niechce mi sie. twartszych dragów niebiore jakies 2.5 roku ale jakies rok temu zostalo pare razy dosypane cos do wudki i prawdo podobie to potym zemdlalem i tak dziwnie sie teraz czuje. soto jest pytam depresia uszkodzenia mózgu czy czos innego jak schzofrenia. Z cisnieniem wszysko wporzondku z krwiom równiez. czensto mam lenki a puzniej mi przechodzi bez powodu.
Gość AdrianW

Dziwne ze objawy utrzymuja sie tak dlugo. Jeżeli widzisz jakieś mroczki przed oczami to zazwyczaj jest to efekt zatrutej/zaśmieconej wątroby gdyż to ona dba o stan wzroku takze zaczalbym od oczyszczania tego narzadu ---- kupic sobie preparad cardumax producent finclubu, zwiększyć metabolizm czyli zacząć się ruszaj najlepiej basen,rower,bieganie, do tego mala dieta i powinienes dojsc do siebie ( morfologie krwi mozesz sobie zrobic ale wydaje mi sie ze w 99% wyniki beda bardzo dobre ). Szumy w uszach moim zdaniem powstały przez nadużywanie narkotyków, odkladaja sie krysztalki wapnia co powoduje szumy.

Gość MariuszM1990

Witam, jestem w bardzo podobnej sytuacji co kolega który rozpoczął posta, brałem narkotyki przez jakies 4 lata od 2 lat jestem czysty, i od tego czasu zaobserwowałem takie rzeczy w swoim organiźmie jak: mroczki, czasem się pojawiają, dziwne *zmieniające się kształty* ukazujące sie w róznych sytuacjach, bez okreslonej reguły, czasem wskazują mi coś czego oczekuje, szukam, a czasem przeszkadzają w koncentracji, nie potrafię opisać tegozjawiska, to coś na kształt robaczków, czasem prostych wzorów jak na starożytnych rysunkach, kiedyś ukazał mi się symbol Jezusa, innym razem symbol węża, jeszcze innym razem strzałka jakby prowadząca do celu, ale w wiekszości to są śmieciowe symbole przeszkadzające w funkcjonowaniu. Pojawia się to codziennie.Proszę poradźcie, jestem czysty już dwa lata, co powinienem zrobić, gdzie się udać, z kim porozmawiać o tym? a i dodam jeszcze, ze czasem nie potrafie zapanowac nad gniewem, który pojawia sie z nikąd, nie ma go, a nagle wpadam w furię, czasem pojawia sie straszna demotywacja do działania.