OMNAMEN Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Otóż od kilku dni mam przed oczami czarne nitki jak przesówam oczy to je widac czasem jak je przesówam to mam dziwne uczucie taka lekka mgła sie przesówałą co to moze byc? termin do okulisty mam dopiero na listopad jedynie musiałbym isc prywatnie czy to powazne są to podobno jakies wtręty ale nie wiem zaczołęm zarzywac luteine i kropic oczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jutro wolne ,więc idż do szpitala na okulistyke ,gdzie mają dyżur,jak trafisz na mądrego lekarza ,to ci coś poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jul.nik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A nosisz soczewki kontaktowe, albo masz problemy ze wzrokiem? Może wzrok po prostu Ci się pogorszył albo masz oczy przemęczone Uczucie jak oczy zachodzą mgłą pojawia się również w przypadku guza mózgu, ale oczywiście muszą dojśc jeszcze inne objawy do tego Ja też mam czasem takie objawy jak Ty jak np. mam przemęczone oczy albo długo nie zmieniam soczewek Jak zakładam okulary to wszystko wraca do normy Więc najlepiej udać się do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość to borelioza Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 To objaw boreliozy - jeden z podstawowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi