Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w klatce piersiowej i mrowienie w nogach

Gość helpmee

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 19 lat Nie pale ( nigdy nie paliłem ) Alkohol średnio jeden browar dziennie od jakiś 4 miesięcy prowadze dosyć aktywny tryb życia ( 5x w tygodniu po 90 minut treningu tańca ) wcześniej większość czasu spędzałem przed komputerem. Odżywanie : Ostatnio źle praktycznie codziennie jakaś pizza, napoje które spożywam w ciągu dnia to głównie woda mineralna niegazowana + herbata Co mnie martwi: Kłucie z prawej strony klatki piersiowej Dzisiaj obudziłem się z pusującym * kłuciem z prawej strony klatki piersiowej * trzymał mnie przez około 10 minut po czym bół znikł, potem jak poszedłem pograć na boisko po meczu bół powrócił na następne 5 minut, teraz kiedy po meczu są jakieś 3 godziny znowu przez jakieś 5 minut miałem te pulsujące bule. Mrowienie w nogach Jakieś kilka miesięcy temu byłem u lekarza z problemem niebolesnych skórczów ktore miałem na całym ciele, lekarz skierował mnie do neurogloga a ten do szpitala ( postukał mnie młotkiem po czym stwierdził iż nie wie o co chodzi ), tam jednak nigdy sie nie udałem. Po jakimś czasie ów bezblosesne skórcze ustały jednak zauważyłem, że kiedy zakładam w jakiś tam sposób noge na noge to po jakiejś minucie mam uczucie mrowienia w nodze która jest na górze chciałbym podkreślić, że nigdy wcześniej tak nie miałem więc to chyba nie chodzi o odpływającą krew uczucie to jest takie jak na sekunde przed tym gdy łapie nas prawdziwy bolesny skórcz jednak w tym wypadku niezależnie od tego jak długo trzymałbym tą * noge na nodze * kończy sie na bezbolesnym mrowieniu Drganie u rąk/dłoni Nie mam tego codziennie ale ostatnio np przy zaciśniećiu pięści tylko u prawje ręki, dłoń zaczynała drgać, ostatnio kiedy obajwy z pięścią ustały ( kilka dni po tym ) zauważyłem, że gdy w lewej ręce zginam palce ona cała dłoń zaczyna mi drżeć ( zauważyłem to gdy piłem picie z puszki wtedy przykladająć puszke do ust zauważyłem, że ręka mi lekko drży ) Dziwne gwiazdki Od okresu około 3 miesięcy średnio raz w tygodniu gdy jestem podczas jakiegoś wysiłku fizycznego lub po prostu jestem zmęczony nagle przed moimi oczami pojawiają się * gwiazdki * jest to o tyle dziwne dlatego, że wraz z pojawieniem się gwiazdek nie czuje jakiegokolwiek osłabienia, po prostu od tak podczas treningu nagle widze jakieś dziwne gwiazdki które latają mi przed oczami Prosze o pomoc.