Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwny ból w klatce piersiowej i uczucie gorąca

kadarca

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie...jestem tutaj po raz pierwszy,ale domyślacie się pewnie,że szukam pomocy.Od miesiąca odczuwam dziwny ból po prawej stronie klatki piersiowej(nad piersią)Czasami mozna porównać to do źle przełkniętego powietrza i stojacej w tym miejscu kulki innym razem jest to ból z towarzyszącym uczuciem ciepła.Miałam robione prześwietlenie płuc i wyszło bez zmian.W styczniu miałam takze robione badanie ukg serca,ale wtedy jeszcze nie miałam takich dolegliwości jak teraz.Towarzyszy mi od dłuższego czasu lęk,że coś mi sie stanie i nie umie tego przezwyciężyć.Jak myślicie co powinnam zrobić?.Ma ktoś podobne dolegliwości?Męczy mnie to,że trwa to juz tak długo-codziennie.Zapomniałam dodać,że ból ten czasami odczuwam w plecach i mam przyspieszoną akcje serca-zażywam concor raz dziennie Prosze pomóżcie jak możecie.
Gość xxxxxxxxxx

Mam to samo. W badaniach wyszło za niskie TSH więc dostałem tabletki. I tak łykam je sobie od 2009 roku i( w zasadzie nie wiem po co) do tego kardiolog dorzucił mi Lokren bo miałem na Holterze śr ciśnienia 143/95..i to wszystko...echo ok, holter ekg ok, morfologia ok, nerki ok.....a objawy jak były tak sa...

Mam To Samo. Dziwne Obawy Zwłaszcza Wieczorem Jak Się Kładę . Kładę Się Oddycham Normalnym Tempem Po Chwili Ból Po Prawej Stronie Klatki Piersiowej Czasem Puszcza A Nie Raz Się Nasila Do Stanu Ciężkiego Oddychania np. Oddycham Po Chwili Mam Dziwne Obawy Że Coś Się Zemną Dzieje Nie Tak Albo Że Zara Może Coś Się Stać . Zdaje Mi Się Od Paru Dni Że Przy Oddychaniu Nie Wpuszczam Wystarczającej Ilość Tlenu Do Płuc. 18 Lat. Co Robić ?