Gość veritas Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Witam, ostatnio zwróciłam uwagę na zgrubienie w lewej pachwinie, niebolące. Z drugiej strony mam takie samo, ale mniej wyczuwalne. Zgrubienie nie boli, nie przesuwa się. Wydaję mi się, że mam to od zawsze i, że jest to po prostu żyła, ale chcę się po prostu upewnić. Dodam, że miałam ostatnio badania krwi i moczu i mam wszystko w normie. Poza tym czuję się dobrze i nie mam żadnych innych dolegliwości. Będę wdzięczna za wyjaśnienie czy żyły w okolicach pachwin są wyczuwalne i twarde i jakiej są wielkości u zdrowej, szczupłej osoby? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 idż do lekarza,chirurg lub ginekolog Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość slawko Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 to węzły chłonne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 4 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 niekoniecznie,może być przepuklina Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi