Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zdzislaw Zozol
ABSOLUTNIE prof. Sadowski z Krakowa. Podejmuje sie najtrudniejszych przypadkow, pierwszy w swiecie!!!!!!! wszczepil bezszwowoa zastawke i od niego uczyl sie caly swiat! ma najwieksze doswiadczenie, jest mily zyczliwy ludziom i lepiej jechac do Krakowa niz na tematen swiat. operacja serca to nie operacja nogi czy reki. tu nie ma miejsca na ryzyko. absolutnie polecam znam go od wielu lat i chyle czola przed wiedza i nowoczesnoscia tej kliniki. poza tym jest tam czysto i ladnie.
Gość annajaga
Bardzo dziękuję, boję sie o Mamę 67 lat, ktora ma mieć wymienioną zastawkę aortalną, ma jeszcze poszerzona aortę wstępującą, badania pokażą czy jeszcze nie bajpasy. Do tego szereg chorób (cukrzyca, niedoczynnośc tarczycy, nadciśnienie), dlatego szukam najlepszego lekarza. Wiem, że nie ma miejsca na ryzyko. Życie jest bezcenne.Może napiszesz coś więcej, czy ryzyko operacji u osób w takim wieku jak mama prof Sadowski jest w stanie ograniczyć do zera???
Gość zdzislaw zozol
przepraszam ze dopiero teraz odpisuje. koniecznie jedz z mama do niego, on naprawde czyni cuda i operuje absolutnie najtrudniejsze przypadki. Wiem o tym bo pracowalem jakis czas w tej klinice jako lekarz stazysta. robi nieziemskie rzeczy. polecam ci link do ostatniego sukcesu profesora sadowskiego. Mistrz swiata! Pamietaj ryzyko operacji na otwartym sercu jest zawsze duze, ale najwazniejsze ze fachowiec taki jak prof. sadowski sprawi ze bedzie najmniejsze z mozliwych. przyjmuje tez wiem ze prywatnie. ... http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/350812,krakowscy-lekarze-wszczepili-inteligentna-zastawke-serca,id,t.html?kategoria=783