ami25 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam Czy ktos moze mi zinterpretowac wynik siostry ? * Rytm zatokowy 90/min. Normogram. Śladowy załamek T w odprowadzeniach II, III, aVF. Płaski ujemno-dodatni załamek T w III * Z gory dziekuje i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość iiu Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Po raz miliardowy - zeby zinterpretowac ekg, musisz pokazac jego zapis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ami25 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Niestety nie posiadam, gdyz to jest tylko karta ze szpitala i na wypisie tak pisze. A podczas robienia EKG powiedziano siostrze ze cos tak sobie wyszlo ( jakas mala arytmia?), ale siostra nie pamieta dokladnie co mowiono, dlatego pytalam o to ten wynik. Ehh .. Ale czy z tego opisu moze wynikac cos niepokojacego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MX Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 iiu !! Co Ty człowieku piszesz za bzdury!!!!!!! Jakie ekg co ci da ekg Nie udawaj lekarza !!!! ĆWOK PROSTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Nicore Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Nie jestem lekarzem wiec daleko mi do interpretacji wyników,ale na pierwszy rzut oka nie widac zadnych dodatkowych zaburzeń rytmu pracy serca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi