lidiafly Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Witam!Mam takie pytanko.Mam lat 26 ,od dłuższego czasu czuję ból w klatce piersiowej,brak oddechu,kołatanie serca,ból w lewym boku.Ból ten zaczyna się od łopatki i bóle mam koło piersi aż do zeber.Robiłam prześwietlenie lewego płuca i lewej łopatki,wyszło mi że mam zapalenie stawu barkowego.Ale mam pytanie,jeżei zrobiłabym prześwietlenie klatki piersiowej to czy by mi wyszło na prześwietleniu jakie są moje objawy jakie mam z brakiem powietrza,kołatanie serca i ten ból.Bardzo proszę o odpowiedż.Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
agusiaf31 Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Witaj, wszystko zależy od tego, co Ci dolega. Jeśli to neuralgia międzyżebrowa lub nerwica, albo nawet serce, to raczej nie wyjdzie kompletnie nic. Jeśli jednak jakiś konkretny problem z płucami, to będzie widać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi