Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie mięśni, mdłości po jedzeniu, zawroty głowy i mroczki przed oczami

Gość Leska

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałabym przedstawić się jako zdrowa, młoda dziewczyna, bo tak zazwyczaj było, ale ostatnio coś mój organizm z sił opada. Nie wiem dlaczego, może taki okres w kalendarzu? :) Nie jestem na żadnej diecie, jem w miarę normalnie 4-5 posiłki dziennie. Ostatnio (około tygodnia) dzieją się, rzeczy które mnie niepokoją i muszę z nimi wybrać się do lekarza w przyszłym tygodniu... Otóż, mam drętwienie mięśni codziennie, mdłości po posiłku (też praktycznie codziennie) czasami podwyższone ciśnienie (mam 25 lat, a ostatnio górne ciśnienie skoczyło mi na 150, choć czasami problemy z ciśnieniem mi się zdarzały wcześniej) i czasami zawroty głowy i mroczki przed oczami, (ale jak wstaje od biurka, albo podnoszę głowę za wysoko)... bóle głowy rzadkie. A i jeszcze stawy znów mnie zaczynają boleć. Na początku myślałam, że to przez kawę - zazwyczaj piję jedną dziennie (ale biorę magnez) więc odstawiłam kawę na tydzień ale nic się nie zmieniło... Trochę zaczęło mnie to niepokoić, bo raczej wcześniej te wszystkie objawy się nie kumulowały... Spotkaliście się z czymś takim wcześniej...? Wiecie czego to mogą być objawy?

Moze to symptomy kundalini ale tylko moze radze sie nad tym dobrze zastanowic http://www.vismaya-maitreya.pl/kundalini_symptomy_kundalini.html i niczego pochopnie nie robic i uwarzac na leki i lekarzy ale nie biore zanic odpowiedzialnosci bo sam moge sie mylic zbawienie jest tylko przez jezusa chrystusa