Gość wawski Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Niestety, to juz nie ten czlowiek co kiedys, duza szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość marek ablowany trzyk Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Niestety nieskutecznie prosze o opinię oraz skutecznośc zabiegów wykonywanych w Aninie i czy Prof f. Walczak oprócz konsultacji jest przy zabiegach -coś robi bo mam wyznaczoną wizytę u Prof Walczaka .proszę zorientowanych o szbki kontakt z Podziękowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość omega1 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Prof Walczak i wizyta??? slyszalem, ze juz od kilku miesiecy nie udziela wizyt. Z cala pewnoscia nie jest obecny przy ablacjach. Chyba tez ma juz dosc dojrzaly wiek, ale dopytaj w Aninie moge sie mylic! Cytuj Odnośnik do komentarza
agnieszkaga265 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Syn ma stwierdzone WPW ma 11 lat nie ma żadnych objawów i podczas próby wysiłkowej zanika od 6 lat uprawia karate czy lekarz sportowy podbije mu książeczkę sportowca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gora Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Mysle ze dopoki nie zostanie to ostatecznie wyleczone to napewno nie powinnien ale nie jestem lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Takisobiegoral Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Karierowicz, bardzo interesowny, taki od samego poczatku, poznalam go w latach 80tych. Opiekowal się moim ojcem, na szczęscie byli inni lekarze, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elizabeth Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Panie profesorze czy w aninie liczy sie czlowiek ? co sie tam dzieje to tragedia,trzeci swiat ,to nie 21 wiek,to oboz koncentracyjny !!!! jak mozliwe jest zeby takie zeczy sie tam dzialy? tragedia,pielegniarki? to hitlerowskie cory!!! boze co wy tam robicie? experymenta czy co? nie moge w to uwierzyc,relacje jakie dostaje sa szokujace,co sie stalo ze slynnym Aninem? Profesor? Jaki? Od czego? Jezus ? my God,nie do uwierzenia I zrozumienia ze mozecie traktowac pacjentow w ten sposob . Ja tylko mam nadzieje ze Bog to widzi I osoby ktore sie w tym szpitalu znajduja przetrwaja ta gehenne I wroca do zdrowia I nigdy juz tam wrocic nie beda musialy tylko panie profesorze mowi sie ...jak kuba bOGU TAK bOG KUBIE... DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Babka Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Coś tu się nie zgadza ponieważ prof. Walczak już od kilku lat w Aninie nie pracuje! Czy pozostała część jest tak samo mało wiarygodna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi