Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Operacja zastawki trójdzielnej u dziecka

Gość Herbert

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo proszę o kontakt z rodzicami dzieci, które są po operacji zastawki trójdzielnej /zpowiększoną prawą komorą serca/. Operacje te przeprowadzał Profesor Kardiochirurgii z Francji w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu.Mój syn ma 11 lat i jest przed taką operacją.
Gość magdalena
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35361 cześćjestemm Magda z Poznania powiedz Eli że to sa namiary na COONIE to ta co odpowiada na pytania (ona jest chyba z Zabrza) telefon do Warszawa - anin FUNDACJA 0-22 613-05-04 do Centrum zdrowia dziecka centrala 0-22815-70-00 kierownik kliniki 022 815-73-70 pani Wanda Kawalec do dr Czerwiński Ochojec ul.ziołowa 47 32 359-85-62
Witam Jeśli ktoś mógłby udzielić mi informacji na temat profesora Perie z Francji. Byłabym wdzięczna. Mam mieć przeprowadzoną przez niego operację zastawki trójdzielnej. Może znajdzie sie osoba która była przez niego operowana. Dziękuje za wszelkie informacje P.S Może ktoś poleci mi nazwisko kardiologa dziecięcego w celu konsultacji.

Do Pani Izabeli, moja córka tez ma niedomykalność zastawki trójdzielnej i płucnej niby śladową ale się martwię , nam nie kazali tego kontrolować nawet że to nawet nie wada a badało nas już trzech kardiologów- podobno najlepszych w Krakowie , nie wiem co myśleć wiem że się martwię , czy Wam kazali to kontrolować? Jak syn to znosi ma jakieś dolegliwości?