Patusia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Cześć mam na imię Patrycja . od dłuższego czasu mam bóle w klatce piersiowej w okolicy serca. objawia się kuciem,nie mogę wtedy wziąść głębszego oddechu ani sić ruszyć. czy ktoś mogłby mi napisać co to dokładnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patusia Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Cześć. jak już pisałam mam bóle w klatce piersiowej.mialam robione juz EKG wysilkowe i inne badania.. po tych bólach czesto jest mi słabo . mam tez częste i silne bóle głowy, lekarze mówili że to mogrena ;/ ale żadne leki nie pomagają . co mam robic i gdzie sie zglosic? co może być ze mną nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik1973 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Patusia, to nerwica , też tak mam. Trzeba do psychiatry. To 6 rok u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi