Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie ciała, brak koncentracji i duszności

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.......jestem mlodym facetem....mam 21 lat.....zawsze bylem zdrowy....uprawim regularnie sport....nigdy nie przezywalem wiekszych chorob....... od tygodnia.....czuje sie bardzo dziwnie.....nie czuje swojego ciala.....moge sie ruszac.....kiedy sie dotkne normalnie odczuwam dotyk........lecz czuje sie taki.....jakbym *nie soba* i nie chodzi mi o zaburzenia psychiczne......mam takie momenty ze nie czuje jak oddycham....nie czuje ze przelykam jedzenie.....niby moge normalnie sie portuszac....lecz cos jest nie tak....mam znacznie obnizona koncentracje.....mam uczucuie duszenia........nie wiem co mi jest...... dodam ze nie mialem zadnego urazu*zewnetrznego* po prostu pewnego dnia rano zaczalem tracic czucie w swoim ciele.. wiem ze moze to wszystko takie bezskladne ale znow mam to uczucie.....nie moge sie skupic na niczym....prosze pomozcie.....co to moze byc??????jak sobie z tym poradzic???
Witaj daVid1911, Twoje objawy moga wskazywac na jakies stany nerwicowe, dlatego oprocz zrobienia podstawowych badań, podpowiadam Ci kontakt ( od razu ) z psychologiem, ( z terapeuta) , gdyz * zamotanie * sie w taki stan * zapadniecie się* w takie odczucia może sprawiac Ci później kłopot w szybszym zapanowaniu nad tymi odczuciami.Własciwy specjalista moze Ci wytłumaczyc co sie z Toba dzieje, po to, zebys spojrzał na to realnie , bo wpadniecie w puapke leku przed pojawieniem sie objawów , samo je bedzie nakrecać.Wiem cos na ten temat , gdyz wiele lat zmagałam sie z nerwica i wiem, ze radykalne decyzje sa najlepsze ( nie zwlekac).Pozdrawiam
heh tylko ze z tym lekarzem to nie jest takie proste....bo zyje i pracuje na czarno z agranica.....wiec nie mam mozliwosci skorzystania z jakiejkolwiek pomocy lekarskiej......moze macie jakies sposoby na leczenie domowymi sposbami????? niestety mam coraz czestsze uczucie *zanikania* jezyka przez co nie moge oddychac......mm wrazenie duszenia sie...... pomozcie prosze......musze jakos byc w stanie pracowac.....