sylwas55 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Nasz syn(12 miesięczny)jest w 3 dobie po operacji(całkowita korekta bez wcześniejszego zespolenia) i chciałabym nawiązać kontakt z rodzicami których dziecko jest już po operacji.Fallot różowy z restrykcyjnym ubytkiem komorowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość becik Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Wejdź na www.forum.sercedziecka.org.pl , tam znajdziesz wielu rodziców, którzy mają dzieci z zespołem fallota Cytuj Odnośnik do komentarza
sylwas55 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dziękuje za rade i wskazanie strony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa29 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ja się urodziłam z ToF, skrajną postacią, fioletową. Przeszłam 3 operacje, ostatnią ponad 11 lat temu. W kwietniu skończę 29 lat.Też jestem na forum Fundacji Serce Dziecka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
sylwas55 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 A czy mógłbym wiedzieć gdzie pani byla operowana??pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa29 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Pierwszy zabieg był w USA (1989 r., ) a dwie kolejne operacje miałam w Instytucie Kardiologii w Warszawie -Aninie w 1998 r. Niewiele więc wiem o polskich ośrodkach kardiochirurgii dziecięciej, poza tym, że najlepsze są w Łodzi (Insytut Centrum Zdrowia Matki Polki), Warszawie (Centrum Zdrowia Dziecka) i Zabrzu. Na forum Fundacji znajdzie Pani rodziców, którzy mają dzieci operowane obecnie, Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi