Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady wysokiego tętna i wzrost ciśnienia

mariuszwf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.mam na imie mariusz. kilka tyg temu podskoczylo mi cisnienie i tentno. pojechalem do szpitala dlatego ze to byly swieta i przychodnie byly zamniete. badania EKG wyszlo dobrze, przepisali mi metocard i wypuscili do domu. po 2 tyg mam napady wysokiego tentna a co za tym idzie i cisnienie wzrasta.mialem to ostatniego wieczoru i noc nie przespalem a caly nastepny dzien bylem wykonczony. bardzo sie tym przejmuje, spac nie moge, ciagle o tym mysle. czy ktos wie czym to moze byc spowodowane? bardzo prosze o porady...
niewiem czy to wazne ale mam dziwne uczucie pa czole. jakby cieplo albo odretwienie. no i od kilku dni kaszel. nie mokry, raczej suchy. tak jak by cos mnie smeralo w oskrzelach czy plucach. ma ktos jakis pomysl? ale to wcale nie musi byc powiazane. podsuncia jakis pomysl...
Witaj Ja miałem podobny problem, szybkie bicie serca nawet duszność. Lekarz przypisał mi jakieś tabletki - ale jak przeczytałem jakie jest działanie uboczne (każdy lek farmaceutyczny jest toksyczny - znaczy ma działanie *uboczne*. Na szczęście trafiłem na fundacje Dr Rath i zacząłem brac wg jego wskazań suplementy i mogę z pewnością powiedzieć, że nie mam tych napadów. Moje serce bije rytmicznie, Przestałem się przeziębiać i chorować. Jak chcesz więcej infrormacji - napisz zobacz na stronę: www.bioaktywatory.nets.pl mój adres: jerzyczy@wp.pl