Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwne zaburzenie rytmu serca

Gość Daniel

Rekomendowane odpowiedzi

witam.mam nastepujacy problem.miewam czasem coś takiego ze np jak ide ulica ,wracam do domu ze szkoły to mam jakby sekundowy ścisk w sercu nie wiem jak to określić czy podskok serca.trwa to sekunde zaledwie.ale jest to strasznie nie przyjemnie.nigdy cos takiego mi sie nie dzieje w spoczynku i jakl serce wolno bije.dzieje sie to tylko jak sie spiesze do domu i czy jakis stres.ale chce dodac ze zdarza mi sie to rzadko miewam cos takiego co miesiac czy co 2.ostatni raz mialem to dzisiaj.bylo cieplo zrobilem se spacerek i nagle jak by serce podskoczylo czy *ścisnelo* i w tym samym tez momencie poczulem ścisk w glowie.ale trwalo to sekunde lub dwie.a przedostatni raz mialem to chyba poltora miesiaca temu.czy ktos z was ma cos podobnego??.chce dodac ze mam 18 lat.pozdrawiam.
hej.mam 32 lata i mam to samo co ty.tetno bije rownomiernie a przez chwile tak jakby sekundowy podskok serca i brak bicia potem wraca do normy!tak kilka czasem nawet kilkanascie razy dziennie!bylam 4 krotnie u lekarza mialam ekg i lekarz stwierdzila nerwice.mam to od okolo 12 lat.pozdrawiam.