Gość Załamany. Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam wszystkich ! Potrzebuje pomocy , nie wiem czy się tym martwić czy samo przejdzie. Wczoraj , po zjedzeniu kolacji przez członków rodziny wszyscy zaczęli wymiotować. Nie wiem czy to od kolacji czy też od pieców bo posiadamy dwa piece jeden drzewny drugi węglowy. Biegunka jest ostra , wymioty są , dwie mlodsze moje siostry strasznie wymiotują i mają biegunki , ja również , mam gorączki 38 na razie , i nie czuje się zbyt dobrze. Mam nadzieję że to po prostu zatrucie pokarmowe , lecz dziwi mnie bo siostra która troszkę skosztowała też ma wymioty i to najmocniejsze chyba. Ehhh boje się strasznie. Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
jadwigaszpaczynska Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witaj Załamany. Można sie zatruć pozywieniem i tlenkiem wegla.Mam nadzieje, że ktoś z Was lub wszyscy zwróciliscie sie o pomoc do lekartza, gdyz w kazdym rodzaju zatrucia warto sprawdzić, czy nie zagraża ono zyciu.Napisz co sie dzieje u Was aktualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zalamany. Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam Cie serdecznie. Na chwile aktualna slabo sie czuje , reszta tez. Ja nadal mam problemy z zoladkiem i jakos strasznie dziwacznie sie czuje. Boje sie ze to cos powazniejszego... Cytuj Odnośnik do komentarza
jadwigaszpaczynska Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jesli sie boisz, to staw czoła swojemu lekowi i pódx do lekarza.Zrób konieczne badania pod katem zatrucia tlenkiem wegla, lub pozywieniem Zdrowa wiedza jest lepsza od chorego leku. Nerwica nauczyła mnie jednego: od razu stawiac czoła temu, co sie pojawia * nowemu dla mnie, nieznanemu*.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi