Gość sylwester Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Biorę 1.25 cocnor cor czy mogę wypic pare piw ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxx Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Spokojnie możesz przecież bierzesz te tabletki żeby żyć normalnie oczywiście wszystko w granicach rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sylwester Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 vodki nie pijam, jak juz to tylko piwo ale bez przesady dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Nicore Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Jak najbardziej możesz,ale uważaj żeby nie pzresadzic. Wystrzegaj sie raczej wódki,natomiast kilka piw możesz wypić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ... Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 ale od czasu do czasu !!!A nie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bodzi Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 A jak sprawa wygląda z zażywaniem Lokrenu20 na obniżenie tętna? Chciałbym w sylwestra chociaż jedno piwo wypić jednak boję się czy to nie spowoduje jakiejś niebezpiecznej reakcji, chociaz na ulotce nic nie jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxx Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Też możesz leki które bierzesz są to betablokery ja również je zażywam i nie odmawiam sobie piwa czy nawet wódki myślę ze wszystko można tylko z umiarem a choruje na poważne zaburzenia rytmu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
komandos Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 witam, od paru lat choruje na nadcisnienie (mialem rowniez wizyty u psychologa po ktorych okazalo sie ze nic mi nie jest, aczkolwiek do konca nie jestem przekonany co do tej opinii), mam pytanie odnosnie spozywania alkoholu do takich lekow jakie aktualnie biore: xanax, nedal, lorista, niecodziennie:captopril i estazolam, czy ktos z was zazywa takie leki lub o podobnym dzialaniu i mial jakies problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxx Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 zdecydowanie nie mozesz pić zadnego alkocholu leki które biezesz wchodzą w reakcjie z alkocholem awięc stanowczo odradzam głównie chodzi tu o Xanax jest to lek z grupy benzodiapin awięc stanowcze nie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
komandos Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 dzieki za odpowied, do ktorej nie bylem pewny gdyz lekarz przypisujac mi je nawet nie wspomnial o alkoholu. Zdarzylo mi sie ostatnio na swieta dosc sporo wypic i poki co dopiero dzisiaj zaczynam sie normalnie czuc, dziwilo mnie to rowinez gdyz po takich lekach przez 2 noce mialem problemy ze snem a chyba nie powinienem. Zastanawiam sie czy jeszcze raz nie zglosic sie do swojego lekarza...jeszcze raz dzieki za informacje, wyglada na to ze sylwestra mam z glowy:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xxx Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kolego ważniejsze zdrowie od jednej nocy sylwestrowej a sam widzisz ze jednak wypicie czegokolwiek w twoim przypadku jest nie wskazane!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sylwester Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jeszcze jedno czy ktoś stosował takie leki? jak długo? powiedziano mi ze rok musze pobrac a pozniej spróbować bez. Troche długo rok brania.Kupiłem jemiołe, głóg i kizłka lekarskiego czy moge tym wspomagać leczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sylwester Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja biore concor cor z powodu podwyższonego cisnienia, czy betabloker zapisany na obniżenie ciśnienia jest oby dobrym rozwiazaniem? serce mam zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi