marika1708 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam. Mam takie pytanie czy nie orientujecie sie moze dlaczego od pewnego czasu mam *skurcze* lub jakby takie bicie po prawej stronie miedzy ostatnimi zebrami. to zdarza mi sie juz od 1 tyg i pare razy na dzien. Prosze o odp Cytuj Odnośnik do komentarza
Nicore Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Może to być zwykły nerwoból,albo soć poważniejszego. Trudno ocenić. Może napisz ile masz lat,czy palisz papierosy i co najważniejsze: robiłeś juz jakieś badania?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ... Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 własnie ,jakie badania już były robione.Pulsowanie w brzuchu moze byc prozaiczne,a równie dobrze moze być cos powaznego- od pasożyta w przewodzie pokarmowym do tętniaka aorty brzusznej.Wszystko trzeba sprawdzić ,by wykluczyc niektóre schorzenia .Zacząć od USG jamy brzusznej z uwzględnieniem wymiarów aorty brzusznej itd,,jak wykluczy się to trzykrotne badanie kału na pasozyty w odstępach 8-10 dni.itd.Badanie krwi..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ... Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 a może wystarcy tylko dieta lekkostrawna...Trudno powiedziec tak zaocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ., Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 cóś z wątrobą? Badania krwi trzeba zrobić.Tymczasem melisę i dziurawiecpić ,albo ziołowy sylimarol ,żero alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ... Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 zrób badania krwi- OB,morfologia z rozmazem,Alat., Aspat,Hbs. Cytuj Odnośnik do komentarza
marika1708 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 a wiec tak, mam skonczone 18 lat, papierosow nie palilam i nie pale, zadnych uzywek tez nie biore, alkohol pije ale okazyjnie. co do diety to raczej nie musze jej stosowac bo naleze do szczuplych osob. Badania krwi byly robione ale jakos w sierpniu i wtedy wykryli u mnie mala anemie potem jak juz sie polepszylo zadnych badan nie robilam, nie mialam kiedy bo te bule wystepuja u mnie od tyg Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi