Gość vcc Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Witam Od dłuższego czasu, niemalże każdego ranka mam *zaklejone* gardło prze gęstą ślinę oraz bardzo często żółtawą ropę. Czasami budzę się w nocy, bo nie mogę normalnie oddychać, tylko po to aby wypluć to z gardła, wówczas mogę ponownie normalnie oddychać i przełykać. W trakcie dnia również bardzo często muszę pluć, aby pozbyć się gromadzącej gęstej śliny oraz ropy z gardła. W dzieciństwie byłem chory na zatoki, na dzień dzisiejszy mam przewlekły, prawie codzienny katar. Wydaje mi się, że to ma coś wspólnego z tym. Poproszę o odpowiedź. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ... Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 rób sobie inhalacje z rumianku ,łyżki soli i łyżki sody,wdech ustami wydech nosem.I wymaz z gardła.Lampy solux są też dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ... Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 wymaz z gardła i z nosa plus antybiogram,wtedy będzie wiadomo,co np. za bakterie czy np. grzyby tam siedzą i jaki antybiotyk je moze zniszczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość siusiak Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Musisz naszczać do szklanki i potem to wypić i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi