Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nastoletnią dziewczyną w wielku 16 lat.Dokladnie tydzień temu, zlapał mnie skurcz u lewej stopy (środkowego palca)nie chciał puścić, po czym dostałam srgawek,serce zaczęlo być szybciej... Po chwili stracilam przytomność.. Gdy się *cudem* ocknełam, ujrzalam bialą twarz i sine wargi :( Następnie nastąpiły wymioty i biegunka... Wczoraj zaś, lekcji, wyszły mi zyły na prawej ręce po czym serce me zaczeło bic coraz szybciej i nastał gorący impuls wewnątrz ciała.. nie wiedzialam co sie ze mną dzieje... naszczescie nie straciłam przytomnosci :( do konca tego dnia czułam dziwne uczucie w sercu, i boje sie ze zdarzy sie coraz to gorsza sytuacja z tym związana.Dziś również mam dziwne odczucie. Dodam jeszcze ze nie jestem anemiczną dziewczyną, ani nie chorują na żadne inne przewlekłe choroby. Bardzo prosze o pomoc, co mi moze dolegac?? Może ktoś z Was był w takiej sytuacji :(
Ty biegnij do lekarza i opisz mu dokładnie swoje problemy a nie czekaj aż Cię ktoś przez internet wyleczy ! Jak nie da się szybko przez NFZ to zapisz się do prywatnego. Na zdrowiu nie warto oszczędzać. Jak się tylko żle poczujesz to jedz na odział ratunkowy w szpitalu albo pogotowie ratunkowe. Zrobią Ci podstawowe badania i może wykryją przyczyne problemu. Nie lekcewarz tego bo z sercem nie ma żartów. Przyczyn może być 1500 i lepiej nie czytać o wszystkich bo się tylko niepotrzebnie nakręcisz na nerwice. Zdrowie jest najważniejsze - nie szkoła, nie praca, obowiązki domowe i inne pierdoły.