macieklol16 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam od kilku dni boli mnie od wewnatrz kosc biodrowa, bole-dretwienie stopy szczegolnie duzego palca. Czasami tez boli łydka. Co to moze byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość babka z bagien Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 zbadaj krew - poziom mocznika,OB morfologię z rozmazem ,klirens kreatyniny,badanie ogólne moczu.Jutro rano zrób te badania,a po południu -do lekarza z wynikami.Nie zwlekaj.Smaruj sulfur żelem.Jak będziesz miał te wyniki,to będzie wiadomo co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość macieklol16 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 robilem badanie krwi i moczu jakies 2 miesiace temu. wszystko bylo w normie. gdy smaruje przechodzi na chwile ale po godzinie wraca. teraz po treningu narazie nic nie boli ale juz czuje jak mi palce u stopy dretwieja-cierpna. takie dziwne uczucie jak by sie krew tak zbierala nie wiem jako to opiac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość p Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ale poziom mocznika zbadaj i klir.kreatyniny,a jak będzie dobry wynik ,to może to być od nadwyrężenia kręgosłupa lędżwiowego.Sprawdż to.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość macieklol16 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a jak zrobic te badania ?? bo raczej tych nazw nie zawpamietam to jest normalna morfologia krwi i oddanie moczu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość p Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 kup w aptece pojemniczek na mocz[71 groszy],a reszta to normalne pobranie krwi.A nazwy zapisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pliku Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 mój syn jak grał w koszykówkę i siatkówkę,to mu tez drętwiała noga.Nadwyrężył kręgosłup ,bo wielokrotnie powtarzał wyskok na tej samej nodze.Jak przestał ćwiczyć w wakacje ,to mu przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość macieklol16 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 trenuje pilke reczna wiec to moze byc to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xx Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ale jkaiego rodz to jest bol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xx Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ja mam ale to jest jakby piorun tak sie rozchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xx Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 jakby rysujac too tak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xx Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 nikogo nie ma? jestes maciek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xx Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 mnie tez boli wew biodra od prawie roku ale nie wiem czy to kosc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość macieklol16 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 w biodrze to trudno opisac ten bol takie cisniecie. jak dotkne ta kosc to boli. w stopie to palce mi dretwieja i tak jak by sie krew zbierala dziwne uczucie, stopa boli. łydka to tez taki nacisk jakby skurcz ale to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość macieklol16 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 znalazlem wyniki ktore mialem robione rok temu w wakacje. przy moczniku nic nie pisze a kreatenina 90 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość babka Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 zrób te badania krwi i mocz -badanie ogólne i natychmiast do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość macieklol16 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 lekarz stwierdzil ze mam nacisk na guzy kulszowe i wyslal do zrobienia zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mama Witka Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 jak to jest ucisk ,to spróbuj wieszać sie na drążku,może po rozciągnięciu ucisk ustąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marta Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Ja miałam operację na lędźwie i nie żałuję, ale po operacji byłam też na rehabilitacji, gdzie pracowano nad blizną, skórą i innymi rzeczami obok blizny i po tym czułam się świetnie. Wcześniej chodziłam też pdo nich przed operacją i rehabilitacja pomagała, ale trafiłam na nich niestety za późno, bo gdybym była wcześniej to może udałoby się uniknąć operacji, a tak to mnie po prostu przygotowali do operacji co też się przydało. rehabilitacje.org ja ich tu znalazłam po wielu pozytywnych opiniach nie tylko w internecie, ale sporo osób znajomych polecało ich w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi