Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Najlepsi kardiolodzy w Polsce

Gość Etnavo

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj, nie wiem czy najlepszy ale ja czekam na wizytę u Prof. Zembali z Zabrza, jestem b.poważnie chory i od 5 miesięcy badany jestem w kierunku przeszczepu, wierzę , że Zabrze i Prof. Zembala mi pomogą chociaż mam strasznie mało czasu wg, profesorów z kliniki Wrocławskiej, ale czekam i myślę że się uda. Jeśli nie chcesz Zabrza szukaj prywatnej kliniki pod Warszawą, w internecie znajdziesz, podobno są też dobrzy, Religa chyba uciekał od nich na Śląsk, tam zaczynał i chyba można im wierzyć, nazwiska znajdziesz na ich stronie w internecie. Pozdrawiam i życzę zdrówka.
Popieram kstka. *Zaliczyłem* kilka klinik i Zabrze błyszczt na tle innych. Chodzi przede wszystkim o zespół lekarzy, budynki fatalne, warunki też, lecz *obsługa* naprawdę życzliwa i konkretna. Tam jest atmosfera, której zdecydowanie brak innym placówkom.

Ja zaś polecam doktora hab.med. Włodzimierza Molendę. Przyjmuję w e Wrocławiu na ul. Róży Wiatrów 13a przyjmuje w pon. śr. piątki Tel. do rejestracji (071) 372 - 78 - 13. godz. przyjęć - 14.30 - 17.00. Mnie bardzo pomógł, według niektórych lekarzy powinienem już nie żyć a ja po ok. 10 miesiącach mam w pełni zdrowe serce. Nawiasem, to ja sam oglądając wyniki badań mojego serca myślałem, że faktycznie ksiądz i firma pogrzebowa na mnie zarobi. Nauczony przykrym doświadczeniem z moją pewną chorobą,którą można było całkowicie wyleczyć wyznaję zasadę: lekarz musi trafić na chorobę a choroba na lekarza, ja kiedyś właśnie zbyt późno trafiłem na takiego właśnie lekarza, skutki nieodwracalne, za późno. TRZEBA SZUKAĆ. Mówi ktoś, że się nie da? spróbować warto u innego. Ach doktor jest w porządku, można z nim pogadać. Lekarstw przepisuje tyle, że starcza do następnej wizyty, ja min. po tym rozpoznaję czy zna się na tym co robi. Pozdrawiam wszystkich, pozdrawiam tym bardziej, że to dziś jeszcze Święto. Grzegorz z Wielunia

Ja swoje zdrowie powierzam za fachowość i profesjonalizm dr. Hannie Janaszek - Sitkowskiej , i jestem bardzo zadowolony .Dlatego polecam Panią doktor i wszystkich związanych z nią kardiologów z kliniki nadciśnienia tętniczego w Aninie (Kierownik Profesor Paweł Januszewicz ). Z tego co wiem , Pani doktor ma drugą dość rzadką specjalizację -- hipertensjologa . Pani Doktor przyjmuje we wtorki popołudniami w prywatnej przychodni na Paryskiej (Saska kępa) . zdrowia .

Na pewno jest wielu wspaniałych specjalistów w Polsce - każdy ma pewnie jakieś doświadczenie z nimi. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie w ablacji migotania przedsionków to polecam Katowice - Ochojec i DR N. MED. ANDRZEJA HOFFMANA w zespole z DR SEWERYNEM NOWAKIEM

Ja polecam lekarzy ze szpitala przy ul Kamieńskiego we Wrocławiu. dr Ewa Mroczek - znakomita, jak to kiedyś inny lekarz mi o niej powiedział *stymulatory to ona je na śniadanie* oddana swojej pracy, gdy miałam częstoskurcz na oddziale to była w mgnieniu oka. dr. Mariusz Mazij - dla mnie lekarz dusza, dał swój numer telefonu, zawsze mogę do niego zadzwonić gdy coś mnie niepokoiło, konsultował mnie z innymi lekarzami i robił wszystko, aby lepiej mi się żyło. dr. Michał Labus - mimo tego, że jest młody to bardzo oddany swojej pracy, szybko rozpoznał u mnie skrzepy na SORze, później przy każdym spotkaniu w szpitalu, to się interesował, pytał, a jak mnie zobaczył na korytarzu i musiał już iść do domu to zadzwonił z pytaniem co słychać a następnego dnia przyszedł porozmawiać. dr. Bartosz Szafran - moja *przygoda* zaczęła się właśnie u niego, zawsze jest do dyspozycji, po operacji zakwalifikował mnie szybko na rehabilitację, aby jeszcze bardziej poprawić wydolność.

Witam to raczej pytanie moje niż odpowiedż na ten temat-mieszkam w Krotoszynie ,w ub. roku przeszłam rozległy zawał,który zdarzył mi się akurat na wczasach nad morzem.Szczęście moje że było to blisko Koszalina. W szpitalu uratowano mnie i wszczepiono stendy.Minął ponad rok a ja pomimo wielu wizyt i brania leków czuję się żle. Bardzo proszę o polecenie mi dobrego kardiologa niedaleko mojego miejsca zamieszkania.

Pozwólcie, że odświeżę wątek :) mieszkam pod Toruniem i jestem przed pierwszą wizytą u kardiologa. Od dłuższego czasu czuję takie jakby trzepotanie w klatce piersiowej. Najgorzej jest, kiedy muszę gdzieś podbiec - choćby te 10 metrów do autobusu. Od razu serce wali jak oszalałe. Zapisałem się do lekarza z gabinetów od serca, nie pamiętam nazwiska :( Idę w poniedziałek na wizytę, trzymajcie kciuki

Witam. Chce pomóc mamie. Mama choruje na serduszko. Ma wstawiony rozrusznik do serca. Jej serce jest zależne w 98 procentach od rozrusznika. Mama czuje się już słabo, już nawet chodzenie sprawia jej trudność. Jest prowadzona przez doktora Kalatę w Nowym Targu ale on chce ją dać na zabieg krioablacji. Słyszalam że wiele osób przez ten zabieg po prostu zostaja  sparaliżowani bądź nawet mogą umrzeć. Zależy mi żeby moją mamę jakoś zapisać do tej kliniki w Zabrzu. Oni się tym bardzo dobrze zajmują. Kochani dacie radę jakoś mi pomóc ?