Romek Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam wszystkich ,mam pytanie do pacjentów którzy mieli korono przez pachwinę.Ponieważ miałem to wykonane bardzo boleśnie,niemal jak w 18 wieku ,może ze względu na oszczędności.Po 24 godz z krwiakiem od pachwiny do kolana zostałem wypisany ze szpitala.Krwiak ten zniknął dopiero po miesiącu od zabiegu,czy to normalne szukam odpowiedzi,bo lekarze nie powiedzą pewnie zasłonią się tajemnicą służbową.Bardzo proszę,jeśli ktoś zna podobny przypadek,odpiszcie pozdrawiam Romek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość EWKA Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 witaj Romek ! z korono różnie bywa , ja prawie nie czułam ale sąsiadka z łózka obok narzekała na ból ...wiem tez że krwiaki mogą zostać ...( ale co wszystko ok ?) w zależności od tego jak długo zabieg trwał , i czy skomplikowany bardziej czy mniej ...to wszytko ma wpływ na gojenie i ranę ..a może za szybko wstałeś po zabiegu , czy dużo piłeś po zabiegu aby sie wypłukał kontrast ...i wiele i innych przyczyn moglo mieć wpływ na twojego krwiaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Romek Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witaj Ewa,to jak z tym piciem wody,można czy trzeba,?Po zbiegu wypiłem dwie butelki mineralnej,ale to był ból gorączka i koszmarna nie przespana noc.To wszystko tak wyglądało jak zbieg zrobiony w garażu zepsutą wiertarką,pozdrawiam Romek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość EWKA Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 ja też mimo że mnie zabieg nie bolał miałam koszmarną noc po zabiegu.....pić należy jak najwięcj żeby jak najszybciej wypłukać kontrast ...ale pielęgniarki, które nie bardzo chcą co chwila przychodzić powiedzą ze nie ...ja miałam kroplówkę i jeszcze butelkę wody mineralnej ...no i 12 godzin bez ruchu ( niestety nie patrzyłam na pielęgniarki i ich humory ...) też miałam gorączkę ..a to wrażenie z wiertarką ...to powiem że czułam to wiercenie ( no bo jak wprowadzają cewnik) ....ale chyba więcej było strachu z mojej strony niż sam zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza
Romek Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam,po ostaniej komisji ZUS Pani dr proponowała sanatorium i po którym to kurorcie mam wrócić do pracy cudownie ozdrowiony,czy to możliwe w takim stanie zdrowia,powrót do pracy nie za prędko,czy jakiś lekarz podpisze karte zdrowia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość EWKA Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 ja też czekam na santorium :) a jesteś po zawale ? ja jestem na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza
Romek Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Tak jestem po zawale,od maja,ale przed urlopem.Umiesz rozweselić pozdrawiam Romek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość EWKA Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 ja zawał miałam we wrześniu ....a niby czym cię rozweseliłam ? złożyłeś juz wniosek w sprawie sanatorium ? ja na razie nawet rehabilitacji nie zaliczyłam bo mam złe wyniki i nie mogę obciążać serca, liczę że w.santorium trochę kondycyjnie się podreperuję ..... do gdzie tak leczą jak w XVIII wieku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Romek Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam na temat szpitali to lepiej nie dyskutować,bo to nie oni a nasz rząd jest tej sytuacji winny...Mam sposób na uratowanie wszystkich PLACÓWEK LECZNICZYCH ,,,,,ZMNIEJSZYĆ DIETY POSELSKIE i wynagrodzenia RAJCÓW MIEJSKICH. a te fundusze dać na lecznictwo.Czy ty Ewo popierasz mój projekt? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość EWKA Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 jasne !!!!!!!! fundusze na leczenie zawsze się przydadzą ale ja naprawdę nie mogę narzekać na leczenie i opiekę jaką miałam w szpitalu.....jestem bardzo zadowolona (i wszystkim takiej opieki życzę jeśli trafią od szpitala) W Aninie w II Klinice chorób wieńcowych wszyscy zasługują na pochwałę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi