Gość monis088 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam, byłabym wdzięczna za pomoc w pokierowaniu mnie gdzie się udać. Otóż, na języku z tyłu mam białą plamkę, jest tylko jedna i nie boli. Czy ktoś wie skąd się tam mogła wziąśc? dodam, że mam problemy z żałądkiem, jeśli może mieć to coś z tym wspólnego. Do tego od dwóch tygodni mam gorączkę, a raczej stan podgorączkowy. Nie wiem co mi jest, wyniki morfologii, moczu i crp mam jutro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pili Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 płukaj kroplami propolis, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość monis088 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 dlaczego akurat te krople?? miałaś podobny problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jej Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ja tez mam czasem takie kropeczki biale, na jezyku i w gardle, sa a potem znikaja same, pokazalam to kiedys laryngologowi, stwierdzil ze to nic takiego, wyprysk w sluzowce - cos podobnego do pryszcza na skorze - one tez pojawiaja sie bez istotnej przyczyny i znikaja, prawda? Nie martw sie tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi