Kiniu37 Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Czy ktoś zna inhalację na zatoki, która przyniosłaby ulgę 13-to latkowi. Objawy: -ciągła wydzielina zalegająca w górnych drogach oddechowych, spływająca po tylnej ścianie do gardła. Przyczyną tak mi się wydaje tych objawów jest alergia, bo dziecko jest uczulone na pleśnie. Proszę o jakieś rady, ewentualnie może polecić dobrego alergologa w w. podkarpackim, najlepiej i jak najbliżej Przemyśla. Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nik Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 ja znam na zatoki taką inhalacje .W garnku zaparzyć rumianek.Wstawić garnek do zlewu,dodac łyżkę soli kuchennej i łyżkę sody oczyszczonej.Nakryć głowę recznikiem i oddychac normalnie,spokojnie,tylko że wdech ustami,a wydech nosem.Nie oddychac głęboko,normalny oddech.Po inhalacj na czoło nałożyć opaske lub czapkę.Przebywac w stałej temperaturze.Powtarzać kilka razy w ciągu dnia.Niebieski solux też bardzo pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość grala Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 i wyeliminowac plesnie skoro jest na nie alergia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gosiak Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Polecam bardzo dobre tabletki ziołowe Sinupret...drogie ale skuteczne :)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Radzio Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Z tym, że sinupret szkodzi wątrobie .... więc średnio jest bezpieczny (nie można za długo go stosować) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lucas33 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Używamy w domu inhalatora Baby SANITY i synkowi się podoba. Taka forma podawania leku to właśnie dla dzieci dobre rozwiązanie. Efekty terapii są bardzo szybkie, także maluch ma od razu ulgę w bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość januszzz Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja jestem zadowolony z tego jak podaje lek inhalator PRO Sanity. Zwłaszcza bym polecała jak ktoś ma dziecko. Maszyna pracuje cicho, można też oddalić sporo od dziecka, bo kabel z powietrzem ma ze dwa metry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tamara1 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Jaki inhalator wybrać w konkretnym przypadku to się dowiedziałam ze strony inhalacja.pl, duże kompendium wiedzy tutaj mają, warto sobie rzucić okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Julia1991 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Mam zapalenie zatok nosowo szczękowych. Jakieś porady? Nie chcę iść na zabieg płukania zatok.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość beata1990 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Jak kupowałam pierwszy inhalator niedawno to na pewno w wyborze mi pomógł serwis inhalacja.pl i ich porady, fajnie opisują plusy i minusy konkretnych technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi