Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Silne bicie serca i kłucie w klatce piersiowej

julka6000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , jestem nowa na forum.....mam na imie Julka i witam wszystkich. Po krótce nakreślę moje objawy...... Zawsze rano silne bicie serca i kłucie w klatce piersiowej, oprócz tego taki wewnętrzny lęk i pęd ....goni mnie strasznie nie mogę sie uspokoic, znależc sobie miejsca....denerwuje mnie gdy ktos cos ode mnie chce.....czasem tez pojawia sie nieuzasadniony smutek......ale wole go niz ta wewnętrzną pogoń......proszę wypowiedzcie się w mojej sprawie..dziekuję za wszystkie wypowiedzi....dodoam że robiłam usg serca w sumie wyszło ok. tylko mam jakies wypadanie płatka w sercu ale to nie jest nic poważnego póki co.....czekam na wypowiedzi i pozdrawiam- julka
Nerwica lub depresja, lepiej udać się do neurologa lub chociaż do psychologa. Mam podobnie i ciężko z tym sobie radzić kiedy dopada Cię nieuzasadniony lęk lub smutek. Na to potrzebne są leki uspokajające albo pomoc psychologa, bo to serduszko to pewnie jest od nerwów, to typowy objaw nerwicy. pozdrawiam.
kup sobie aspargin [magnez z potasem] oraz witaminę B6 i używaj to.Oprócz tego przed snem pij melisę,a w ciągu dnia używaj ziołowe ,,Tabletki uspokajające*.Kosztują jedynie 3zł z groszami..Do lekarza swoją droga tez trzeba iść..No i codzienna gimnastyka.Coś ,co pozwoli ci się zrelaksować.Nerwica.
bibi co ty radzisz-nigdy nie bierze sie potasu na wlasna reke.Jesli zrobi sie badania i potas jest w normie to jesli sie go dodatkowo uzupelnia to mozna sobie bardzo zaszkodzic.Mysle ze nie powinniscie radzic jakie leki uzywac bo nikt z nas nie jest lekarzem.Jednemu dany lek pomaga a drugiemu szkodzi.Leki przepisuje lekarz i pod jego opieka sie je przyjmuje.