Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

Jacuś, wszystko może się przejeśc, nawet paplanie o jednym i tym samym, tym bardziej, że nam od tego nie mina skurczątka. ale na mnie możesz sie powkurzac:D:D:D, przyjmę to z godnością jak przystało na świeżo upieczona 33-latkę:P ja znów się doczepiłam sekwencji krótki długi krótki:P:P
Gość bezinteresowny
Tom, taki ze mnie doktor jak i z Ciebie zapewne, wad to echo serca moze troszke anatomicznych wykrywa-nigdy nie przeczylem, ale Tom-o czym my mowimy? o elektryce! echo zrob zawsze jako pierwsze dobrze, ale w 99% przypadkow zaburzen rytnu nic sie nie dowiesz i czeka Cie dalsza zabawa, mam wrazenie ze nieuwazie studiowales kardio codzienno logie:) Elwira, tak jest czesto ze tetno zmienia napiecie,raz jest nitkowate raz twarde raz napiete, dobra rada-nie myslec o nim i go nie dotykac na nadgarstku, to je nakreca to fikolow roznych, nie zawsze-ale u osob podatnych na sugestie-jak najbardziej wiec poki zdrowo nie szaleje-mowiac kolokwialnie bardzo:olej to, jacek84, ja tu pisalem juz kilka lat temu i tez mialem takie stany przesilenia-to normalne-u nas-kobiet:)zartuje ale prawda jest ze myslalem tez tak jak Ty,ze to to do niczego nie prowadzi,i przestalem tu zagladac, bolesne a prawdziwe jest to ze gdy sie lepiej poczujesz znikasz stad bo i na co Ci to wtedy? lub jak kompletny dol dopada a komunaly innych nie pomagaja tez ale w tej chwili mamy maly lecz zgrany zespol i poki nam cos dolega trzymamy sie razem, uwazam jednak ze powinnismy sie bardziej ujawnic jak gg wlasnie,nr tel,wizerunki na naszej klasie, bo ta anonimowosc ktora uprawiamy powoduje ze nasze znajomosci sa slabiutkie i nie mozemy liczyc jeden na drugiego gdy tamten komputera nie wlaczy... wiec jacek odkryjmy sie troche,a wtedy i zadzwonic mozna o polnocy jak boli i na twarz popatrzec jak sie smieje, a tak to co ? faktycznie tylko slowa slowa a w razie co bezkarna ucieczka:))
no i proszę Mariusz nam się ujawnił:)przedstawiam Szanowni Państwo- Mariusz zapoznany dziś przez gg, cichy do tej pory uczestnik naszego forum, opis przypadku-arytmia komorowa w liczbie 2400 na dobę:) WITAJ serdecznie MAriuszu:)
witam tak na nk to ja , juz wam wysłałam zaproszenia :) bezinteresowny wybacz ale wczoraj nie mialam cos humoru....hehe przez pewnego pana ale mniejsza z tym. Na jakich dzis jestes badaniach ? czy was tez boli w mostku ????takie dziwne uczucie :( pozdrawiam i zycze miłego dnia
z oczu Ci nie wychodzi nerwowośc:P za to ja jestem choleryczka maksymalna.... wróciłam właśnie od lekarki rodzinnej, nabrałam tysiąc skierowań do laryngologów, endykronologów, taaa,,,teraz pewnie mnie czekają milionowe terminy:/ oczywiscie ją przycisnęłam o tę bigeminię moją, tym bardziej, że ona tez miała i o to całe SLS, krótki-długi-krótki, ale jakoś się plątała i w końcu nie wiem nic, Kazała męczyć kardiologa. jestem dziś zła. nie chce mi się robić tych wszystkich badań, chce mi się spokojnie pozyć:/tym bardziej, że ostatecznie znów usłyszę, że arytmia jest samoistna. jasne. p.s. bezinteresowny Stasiu, to tylko tak się z Tobą droczy, to taki droczyciel jest:D, nie mylić z dręczycielem:P w Sosnowcu po powodziach zapanowały upały.
Jacęty, więc tak, ja idę do laryngologa-wymazy, bakterie itd, bo mam za wysokie OB i mogę miec gdzie bezobjawowy stan zapalny. następnie endokrynolog-tarczyca i inne zaburzenia, które mogą mnie akurat towarzyszyć i wpływac na serce. Następnie ginekolog, ale to Ciebie chyba nie dotyczy:P Generalnie przy arytmiach należy wykluczyć stany zapalne zębów, laryngolog, wymazy, badania z krwi na heliko...coś tam, bakterię w jelitach oraz wykluczyc tarczycę i inne zaburzenia hormonalne u endokrynologa. Jelsi wszystko jest z tej strony ok, serce organicznie bez zmian, to usłyszysz słynną IDIOPATYCZNOŚĆ* czyli Twoja arytmia jest cudownie samoistna:P