Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Micitanka:)
Pójdę do doktora... Echhh... kolejna badania, a do czerwca miał być luz... Rocznik 78? A co powiesz na 91? i tekst skierowany do mojej mamy *Ma pani 40 lat i serce 80-dziesięcio latki!!* A wyniki byly moje... Mama byla tylko na konsultacji z nimi... Zalamka.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( Buziaki laseczki, glowki do gory :D Anula a jak dzidzius? Ten w brzuszku.. Kocham takie brzdace :D
Tak walczak jest Specajlistą od Arytmii, ale ja bym chyba wybrała się do Koźluka, z nim korespondowałam na pewnym forum i on odpowiada rzeczowo na pytania i alblacja nie jest wedłu niego jedynym rozwiązaniem jak dla Walczaka. Walczak obawiam sie ze nalezy do osób, które słodza wszytskim, ale tylko jedno umieją zalecić ablację i nic więcej......
Micitanko, Maluszek na szczęście dobrze, mam nadziję, ze za dwa tygodnie będzie już chciala bym mamusia ją ucałowała. Micitanko wyściskałabym Cię mocno- trzymaj sie dzielna nastolatko.....ja jestem rocznik 81 więc całe 10lat starsz aod Ciebie. Podziwiam Cię, zę za to pozytywne myślenie.....
Gość justynaa27
no i prosze jak sie milo zrobilo:) moje wy roczniki :):):) hehehe ja niedawno wrocilam z miasta spotkanie z kolezaneczkami super:) w szkole oczywiscie nic sie nie dowiedzialam w sprawie mojego synka:( zreszta chyba sobie juz odpuszczze i nie bede nic juz wyjasniac. teraz chce sie troszke zabrac za ogrodek przed domem:) mam nadzieje ze nie zacznie padac:) milego popoludnia!
I znowu nie sa pewni co to za arytmie, przedwczoraj nadkomorowe, wczoraj wpw a dzisiaj byc moze komorowe, holter ponoc nic za bardzo nie wykazal ale bylo 20 pobudzen komorowych na dobe. I do dalszej diagnostyki na holtera 12 odprowadzeniowego, zalamka :((((.
Gość basiek355
...greg...jak już jesteś w tym szpitalu niech szukaja do skutku i uzbroj sie w cierpliwośc.,bywa tak ze czasami rodzaj arytmii jest bardzo ciężko określic,a lepiej wiedziec na 100% co to jest niż życ caly czas w ciągłej nie wiadomej i się źle czuc.
Anula ale Ty mialas komorowe czy nadkomorowe? Podobno zaburzenia komorowe sa troche gorsze od nadkomorowych. A trzymali mie tyle bo badania robili i nic im nie wychodzilo, zadna konkretna diagnoza. A ten holter jest po prochach wiec malO tam wyszlo. Wszystkie inne badania dobre, kurde boje sie teraz :((((.