Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

cóż Abi...nadcisnienie od dziecka rokuje bardzo dobrze:)dlatego tyle sobie pożył:) paradoksalnie-pierwotne, bez wady serca rokuje trrrrragicznieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. nie wpasuje się tu żadna filozofia, ze jeden tyle, a drugi tyle, niestety moja miła Abi:)statystyki są nieubłagane. nie mówie ,że zasile te statystyki hehehe, cuda sie tez zdarzają, podobno.
Gość bezinteresowny
duze wspolczucie elwi,szczerze a ty gabciu pamietaj o tym ze im gorzej sie nastawiasz do tego tym cie to szybciej zje cokolwiek to jest Twoj defetyzm jest porazajacy. Medycyna robi postepy,wiec sie nie skazuj zawczasu. Moj ojciec mial zyc 4 miechy z rokowania,zyl lat 10. Wiec zluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzuj prosze. To nie sredniowiecze-sa kliniki,fachowcy,troche jednak musisz do tego wlasnej wiary dolozyc. Jesli sama na sonie krzyzyk stawiasz to kto ci pomoze?
Gość bezinteresowny
gabi co ztą twoją diagnozą moze mi wytlumacz,cos pominalem?? czy juz ci lekarze powiedzieli ze to ostatnie chwile,napisz bo nie sledze watkow non stop wszystkich, i przestan do kur..y nedzy mowic ze sobie zartuje bo to gowno prawda pytam cie z troska a ty na mnie z morda nie przesadzaj
gabi skarbie :) prosze nie denerwuj się - wiem że łatwo się mówi nie denerwuj sie itp ale czy lekaż powowiedział że na sto procent jest to rozpoznane czy tylko jest podejrzenie? gabi na pewno na podstawie jednego wyniku nie można ani wykluczyć ani potwierdzić diagnozy ważne by zrobić kolejne badania i bardziej dokłądne potem zobaczyć co dalej, gabi przecież z dziś są rózne możliwość nawet przeszczepu. leczenie objawowe obejmuje poprawienie wydolnośc na tyle ile jest to możliwe. tak jak przy wielu innych chorobach jest możliwe tylko leczenie objawowe. medycyna z dnia na dzień idzie do przudu i tzrba być dobrej myśli. prosze zrób badania a najlepiej postaraj się o diagnoztyke w szpitalu . czas ważny jest bo tego tzreba pilnować. ale szybko rozpoznane można łatwiej obesrować. są ludzie którzy nie wiedzą że to mają i dowiadują się już wkońcowym etapie choroby. gabi badania oki - będę trzymać kciuki buziaki
tak Abi, z pewnością większosc osób na podejrzenie nadcisnienia płucnego reaguje radością:))))i na pewno nie przesadza i nie wpada w panikę, ja sobie świetnie radze, nawet łzy nie uroniłam, hehehe. Kochana, na to nie ma mocnych, a jeśli sa tu tacy to juz im robię owacje na stojąco(wiem, jestem złośliwa:P..)...na pewno też Abi, kazdy sie ucieszy, że byc może czeka go krotkie zycie w mękach, bo leczenie jest wyłącznie objawowe, a choroba postępuje szybko oraz bedzie szczęsliwy, że moza mu kiedyś zrobia przeszczep. i nic, że w Polsce zriobiono takich 6, w tym przezyła jedna osoba, hehehe. Kochana, ja nie mówię, ze juz umieram, nie mam zamiaru już umierać!!! ale każdy będzie snuł rozważania , kazdy będzie miał wątpliwowci, szczególnie po tym co dzis usłysząłam od lekarza i jaka mi wypisał diagnoze. każdy będzie się w takiej sytuacji BAŁ. buziaczki:*
elwirka to sa ziolowe krople bez recepty,chyba z 5zl kosztuja,mozna je brac z lekami,dziwne bo po nich tak glebiej oddychym,jakby z latwoscia,to sa typowe kropelki na serce ,gabi lekarze sie nie pomylili,pewnie zaszla pomylka w wypisywaniu wypisu ze szpitala,i tak powinnas myslec poki nie zrobisz drugiego echa:)bezinteresowny mam na imie Renata,teraz podasz swoje imie(choc wiem ze stasiu) hihi i juz na kawe mozemy sie umowic,;)tradycji musi stac sie zadosc wiec brudzio wskazane,mam wlasnej roboty wisniowke,lapiesz sie?,;))))
ok ja uciekam spac....zle sie czuje dzis tzn jak co miesiac ;) Gabi przytulam mocno:)spij spokojnie piorenka dzieki za info:) Staszek.....kochanie moje w co ja sie mam ubrac na randke ???nie naszą zeby nie było ;) spadam spac i mam nadzieje, ze sie wyspie i nie bedzie mnie szarpac dobranoc