Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

elwiorka a baba to ty sama tez jestes i do tego upierdliwa mialam trafiony strzal i to Cie ubodlo przeciesz wiesz ze piszesz na innym forum, i za ci sie obrazasz?przeciesz nie ma powodu, wiekszosc zmienia sobie ksywy, a druga sprawa to pisz sobie babo co chcesz ale nie masz powaznej choroby i nie przesadzaj z taka dolegliwoscia mozesz i 5 dzieci miec
Elwirka, muszę rozmyślac, bo się wtedy ćwićzą komórki nerwowe i przynajmniej nie grozi mi stetryczenie:P:P:P moja lista pytan do lekarza wzrosła do 20:/ MInia, kobito, ale Ty mnie juz zaczynasz wkurzać...... Elwirka, namawiam CIę na wizytę to nie chcesz iśc.
a tak poza tym, nie no, muszę to powiedziec-ja tez piszę na wielu forach, no wielu to moze przeaadziłam, ale piszę na forum gdzie ludzie stracili bliską osobę i co????nie wolno???będziesz mnie szpiegować i liczyć moje IP??? TU JEST TU i tylko to się liczy, Elwirka moze sobie pisac na 15 innych forach, zmieniac nicki dowoli i to JEST TYLKO JEJ SPRAWA. uhhhhhh. zadziwia mnie czasem dziwnośc ludzi i tyle. anyway....nieważne.
gabi nie denerwuj sie ja nikomu nie zabraniam pisac a piszcie sobie gdzie chcecie tylko nieraz piszecie takie bzdury ze az sie chce domysl sie: oby wszyscy mieli takie problemy to by sie cieszyli Wy z igly robicie widly tylko caly czas sie uzalacie przeciesz mozna o tym na gg i nikt nie bedzie czytal nic nie mowie abyscie nie pisaly ale do rzeczy bo nieraz naprawde chce sie smiac nie obrazajac tych co sa naprawde chorzy wy tutaj to nieraz jaja wyprawiacie tytul forum brzmi inaczej, pozdrawiam