Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dodatkowe skurcze

Gość elżbieta

Rekomendowane odpowiedzi

musze na kilka dni przed Holterem odstawic tak mi kazał lekarz a holtera mam 18 sierpnia....połówke biore dokładnie od 24 lipca i od tego czasu czuje poprawe bo jak brałam całą to nie dosc ze byłam senna bardzo i puls 54 to jeszcze czułam gorzej te skurcze a przy połówce albo słabiej je czuje albo wcale mimo ze są
Stasiu, a jakie nieinwazyjne metody służa do wykrywania zmian miażdżycowych??poza testem wysiłkowym, który nie zawsze jest wiarygodny. Oraz chcę sobie zrobić doppler tętnic kończyn dolnych, bo juz od 2 lat bola mnie nogi podczas wysiłku:/ generalnie chciałabym się pobadac w kierunku miażdżycy. Nikt tego nie proponował, bo niby jestem młoda, ale róznie bywa. Elwi odstawia się przed Holterem, albo i nie. są rózne szkoły, mnie też kazali odstawić i serce poszalało i dobrze, bo wreszcie uchwyciłam arytmię.
ja bym wolała zeby juz nie szalało mi kazali zrobic badania na cholesterol bo moi rodzice mają miazdzyce oboje tzn mama poczatki a ojciec robi jakies badanie na nogi czy nie ma miazdzycy. Wsciekłam sie, nie dam za wygraną, o nie, nie teraz !!!!!!!!! bede sobie milion razy powtarzac ze ma to przejsc !!!!!!! mam byc zdrowa !!!!
hej bezinteresowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje, ze przeczytasz dokladnie tym razem co napisalam!!!!!!!!!!!!!! 1. Po pierwsze nigdy nikomu nie powiedziala jak ktos ma sie zachowywac i jak ma odczuwac swoje skurcze!!!!!!!!!! 2. Po drugie pisalam tylko i wylacznie o sobie jak ja je czuje ile ich mam. 3. Po trzecie nie mozesz zaprzeczyc, ze im wiecej o nich myslisz im wiecej sie nimi przejmujesz tym sa bardziej liczne bo niestety nasze serce jest polaczone bezposrednio z systemem nerwowym jak i wszystkie organy naszego ciala!!!!!!!!!!!!!! 4. Mysle, ze nikt sie nie oklamuje bo poco???????????? W jakim celu?????????? 5.Mowisz o podstawach i o wydaniach w ksiegarni; skoro jestes wszystko-wiedzacy i wszystko-czytajacy to po co pytasz na innych forum o xanaxsie i o arytmiach????????????? Moze dlatego, ze twoja wiedza konczy sie na krytykowaniu innych???????????????????? 6. po szòste wypraszam sobie krytykowania lekarzy ktòrzy w wiekszosci przypadkòw pomagaja nam wszystkim i to nie moja wina wina, ze w twoim przypadku zawalili Ci sprawe! TAK MASZ RACJE IGNORANCJA TO CIEZKA SPRAWA! ZADAJE SOBIE PYTANIE ODKAD PRZECZYTALAM TO CO NAPISALES, JAK ZNOSISZ TA IGNORANCJE PATRZAC CODZIENNIE DO LUSTERKA???????????????????? Milego dnia zycze. Zawsze mile widziany ktos z kim mozna podyskutowac. Dziekuje za rozrywke bezinteresowny a moze NIEINTERESUJACY?
te skurcze u mnie to chyba jednak nerwowe...rano o 7 wparował do pokoju mój ojciec krzycząc, ze go nerka strasznie boli i zebym sprawdziła od której jest czynna przychodnia. No jak mi serce zaczeło walic i nierówno bic, ze myslałam ze ojczulka zamorduje ;) dopiero teraz sie uspokoiło... a mam jeszcze pytanie...przed tym Holterem mam tez odstawic magnez czy moge go sobie pic???
Gość bezinteresowny
ulalalala Urszula=Minia,bo juz sie gubie...:)) przede wszystkim-spokojnie:jest niedziela;) po drugie nie krytykuje nikogo wlacznie z Toba personalnie! krytykuje nie uzywanie google i ksiazek:) sam nie wiem 99% rzeczy dotyczacych serca,zdrowia,itp wszystko co mowie opieram na tym o czym czytalem lub co slyszalem-jak zreszta moglobybyc inaczej:)mam miec niby wiedze sam z siebie? byle student 1 roku medydcyny lyknal by mnie w przedbiegach:) ale to nie zawody o wiedze:) to nie licytacja na zle sampoczucia:) to miejsce do wspierania i dzielenia wlasnych doswiadczen na udzielanie wskazowek-lecz nie gdy nie sa trafne, druga osoba ma prawo polemizowac wiedza nas wszystkich jest szczatkowa wiedza kardiologii nt arytmii rowniez ograniczona mamy wiec prooblem to forum jest po to zeby nam bylo lzej zeby sie slownie przytulic nawet mazgaja czy nerwusa pocieszyc nie byc twardym czy hardym bo takie jest nasze otoczenie ktore wnetrza nie widzi naszego nam nic nie puchnie,krew nie leci wygladamy jak typowi symulanci:) ale polemika moze doprowadzic tylko do dobrego nie boj sie dyskusji nie badz agresywna agresja to wynik frustracji wiec nie badz sfrustroawania:) szanuje Cie jak kazdego na tym forum i Jacka co ma 5 skurczy i tych co im dzieci po tygodniu na rekach umieraja jestem za wieksza empatią w tym kraju,ot i tyle a lekarzy zlych spotkalem wielu jesli myslisz ze klamie dam ci adresy kochanych rowniez wielu kazdy z nas chcialby byc zdrowy stad czasem w nas agresja nie mam do Ciebie pretensji sam tez jestem ostry czasem swiat sie na tym nie konczy;) jesli Cie urazilem przepraszam ksywke mam bezinteresowny ale mow mi staszek, uwielbiam interesy-szczegolnie swoj(taki zarcik) poczuvie humoru takze byloby tu na miejscu w wiekszej ilosci tak wiec nie dzrzyjmy kotow szkoda czasu dyskutujmy dialog prowadzi do postepu:) buzki;)-mylem zęby,wiec swieze buzki:DD
Gość bezinteresowny
Sorry Minia,ale nic nie pisalem do Urszuli w ogole jej nie znam, pomylilem Was, bo to Ty moglabys miec jakies ale do mnie, coz Ula miala pewnie zla noc, moze ine do konca doszlo, niewazne, nie wnikam,bo mnie zjedzie jak maciej rowezrysta z gorki,;) oj ludzie ludzie dystans dystans:)