Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłopot z pamięcią i wykonywaniem złożonych zadań

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czau odczuwam osłabienie pamięci i gorsze wykonywanie złożonych zadań oraz do tego silne kłucia serca po lewej stronie z którym występują duszności zauważłem również nie ważne od pory dnia letkie drżenie całego ciała a w cale nie jest mi zimno nie mogę nad tym zapanoać chciałbym jeszcze dodać ze pije 3 szklanki kawy dzienie oraz pale paczkę papierosów na dzień alkohol 2 razy w tygodniu mam 19 lat błagam o pomoc
1.]rzucić palenie...2.]łykac 3x dziennie ziołowe tabletki uspokajające..przez długi czas...3.] kupić sobie butelke ,,Buerlecitin*- przeczytaj o tym w internecie.Poprawia koncentrację.Z badań krwi zrób sobie OB,morfologię i TSH., poziom elektrolitów.Jak cos nie tak z magnezem,to kup sobie magnez z witamina B6.Tez ma korzystny wpływ na system nerwowy.
Twój organizm sie zbuntował,bo nie lubi palenia,picia i jedzenia byle czego.Czyli niehigienicznego stylu życia.Są ludzie,którzy tak żyją latami i nic im nie jest,ale ty do nich NIE NALEŻYSZ! Musisz to przyjąć do wiadomości i zmienić swe życie i być dobrym dla samego siebie.Nie każdy ma żelazny organizm.